Οι μεταγραφές του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Οι μεταγραφές του τοπικού πρωταθλήματος Αρκαδίας

Σεπτέμβριος 08, 2020 - 10:03
0 σχόλια

Βρισκόμαστε μόλις λίγες μέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων αρχής γενομένης από το Κύπελλο Αρκαδίας με τις ομάδες του νομού μας είναι σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς βάζοντας παράλληλα και νέα στοιχεία στα ρόστερ τους.

Μπορεί η μεταγραφική αγορά να κινήθηκε στα ρηχά σε σχέση με την περισνή σεζόν ωστόσο έχουμε κινήσεις που έχουν γίνει και αρκετά νέα πρόσωπα που από την νέα αγωνιστική περίοδο θα τα δούμε με νέα φανέλα.

Πάμε λοιπόν να δούμε πως έχει μέχρι στιγμής η μεταγραφική κίνηση των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο νέο τοπικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας (βάση των όσων έχουν επίσημα ανακοινωθεί από τα σωματεία).

ΑΕΚ Τρίπολής: Κοκκινάκος, Λιακόπουλος, Σαλαπάτας Φ., Παρασκευόπουλος, Τσαλγιτζόπουλος Γ., Κώσντας, Δελλής, Γιαννουσόπουλος, Καναβέτας, Παπαοικονόμου, Ζορμπαλάς.

ΠΑΟΚ Τρίπολης: Μανιώτης Σ., Μανιώτης Α., Μπόμης, Σίδερης, Κανελλόπουλος, Παππάς, Ασημόπουλος, Παναγάκης, Κωστόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Μπασινάς.

Ολυμπιακός Λεωνιδίου: Βλάχος, Μέλλος, Βελέτης, Σταυρόπουλος.

Δημητσάνα: Μυλωνας, Μπαλάσης, Δαρδανός, Ν. Βλαχοκυριάκος.

Βρασιές: Μάζης.

Πανθυρεατικός: Αρφάνης.

Λεωνίδιο: Παύλος.

Ηρακλής Βερβένων: Μπάρλας Κ. (παίχτης - προπονητής).

Α.Ο. Νέων Τρίπολης: - 

Ελπίδα: - 

Α.Ο. Τεγέας: Λάγκας

Ορχομενός: -

Μαντινειακός: Πανόπουλος

Δόξα Μεγαλόπολης:

Πανιώνιος Μεγαλόπολης: -

Νεστάνη: -

Κανδήλα: -

Κορακοβούνι: 

Απόλλωνας Τυρού:-

Νικηταράς Δολιανών: - 

Αχιλλέας: - 

Α.Ε. Μαρίου: -

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.