Οι Ισπανοί και ο Πετράκης για μια θέση στον κιτρινομπλέ πάγκο

Οι Ισπανοί και ο Πετράκης για μια θέση στον κιτρινομπλέ πάγκο

Μάιος 30, 2019 - 12:18
0 σχόλια

Η άφιξη του εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης Γιάννη Καυμενάκη στις αρχές της επόμενης εβδομάδας σηματοδοτεί εξελίξεις αλλά και ανακοινώσεις θέτοντας τον σχεδιασμό ουσιαστικά επί τάπητος.

Πρώτο μέλημα δεν είναι άλλο από την απόκτηση του νέου προπονητή ο οποίος και θα αναλάβει το χτίσιμο του νέου Αστέρα και την δημιουργία μιας νέας ανταγωνιστικής ομάδας με υψηλούς στόχους για την καινούρια χρονιά.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ρίξει το βάρος του για το εφετινό καλοκαίρι στην Ισπανία καθώς εκτός από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους υπάρχει και ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν ο οποίος βρίσκεται πολύ ψηλά στην λίστα των προπονητών που έχουν μπει στην κιτρινομπλέ λίστα αλλά και ο Μπόρχα Χιμένεθ.

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε πως πλην των Καριόν και Χιμένεθ υπάρχει ακόμα μία περίπτωση Ισπανού προπονητή που εξετάζεται και το όνομα του ακόμα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Από την εγχώρια αγορά το ο πρώτο όνομα που είναι στην λίστα του Αστέρα Τρίπολης είναι αυτό του Γιάννη Πετράκη με τον έμπειρο Κρητικό τεχνικό παρά την άσχημη χρονιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα να χαίρει εκτίμησης και σεβασμού από τους ανθρώπους της αρκαδικής ΠΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο πως ο νέος προπονητής και αυτός στον οποίον τελικά θα καταλήξουν να αναλάβει τα ηνία του Αστέρα Τρίπολης θα περνάει από ακτίνες "Χ" και όλα αναμένεται να μπουν στην τελική τους ευθεία και να ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.