Οι επιδόσεις και η αγωνιστική παρουσία των Αρκάδων αθλητών στο φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»

Οι επιδόσεις και η αγωνιστική παρουσία των Αρκάδων αθλητών στο φεστιβάλ ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος»

Ιούνιος 04, 2023 - 20:18
0 σχόλια

Το μίτινγκ ρίψεων του φεστιβάλ «Μανώλης Μανωλόπουλος» έβγαλε ξανά σπουδαίες επιδόσεις αφήνοντας για ακόμα μία χρονιά εξαιρετικές εντυπώσεις στους κορυφαίους αθλητές ρίψεων όλων των κατηγοριών της χώρας μας.

Σημαντικές επιδόσεις και χαμόγελα άφησαν και οι Αρκάδες αθλητές με την αγωνιστική τους παρουσία με μεγάλες βολές αλλά και με μια παρουσία που φέρνει τεράστια αισιοδοξία για την συνέχεια.

Στο αγώνισμα της Δισκοβολίας Ανδρών ο πρωταθλητής μας Ιάσωνας Θανόπουλος άφησε πίσω του τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και έδειξε πως επανέρχεται ξανά στα γνωστά του στάνταρ με βολή στα 52,02μ χαρίζοντας του την πρωτιά.

Εξαιρετική παρουσία είχε η Βαλεντίνα Δρακοπούλου του ΓΣ Αρκαδίας στην Σφυροβολία Κ18 κάνοντας βολή στα 62,98μ. η οποία είναι νέο ατομικό της ρεκόρ και 8η καλύτερη επίδοση στην ηλικία της στην Ευρώπη.

Στο ίδιο αγώνισμα πολύ καλή παρουσία είχε και η Φωτεινή Βερβαινιώτη επίσης του ΓΣ Αρκαδίας κατακτώντας την δεύτερη θέση πίσω από την Βαλεντίνα Δρακοπούλου με βολή στα 56,42μ.

Η Μαρίνα Μίχαλου του ΓΣ Αρκαδίας στη Δισκοβολία Κ18 κατάκτησε την 1η θέση με επίδοση στα 39,75μ.

Η Αναστασία Κορομηλά στην Δισκοβολία κοριτσιών Κ16 κατάκτησε την 3η θέση με βολή στα 26,67μ.

Τέλος, ο Χάρης Μπόκας πήρε την 4η θέση στην Σφυροβολία Κ18 με επίδοση στα 48,45μ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.