O ξενώνας Παπανικόλα σας προσκαλεί στο Cine Piana

O ξενώνας Παπανικόλα σας προσκαλεί στο Cine Piana

Αύγουστος 09, 2023 - 13:35
0 σχόλια

Ο ξενώνας Παπανικόλα σας προσκαλεί στις 18,19 και 20 Αυγούστου στο χωριό Πιάνα να ζήσετε μία μοναδική κινηματογραφική εμπειρία.

Σε ένα ρομαντικό σκηνικό κάτω από τα αστέρια με φόντο τον βράχο του Άη Γιώργη θα απολαύσετε κινηματογραφικές βραδιές μαζί με το αγαπημένο σας ποτό η σνακ στον καταπράσινο κήπο του ξενώνα.

Σε συνεργασία με την REAL CINEMA SCREEN την μεγαλύτερη εταιρία υπαίθριων προβολών.

Γενική είσοδος 10€.

Τηλέφωνο κρατήσεων 2710431170.

 Μέγας χορηγός fischer beer

Λεπτομέρειες προβολών

Παρασκευή 18/8
20:30
Ο μικρός Νικόλας και το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού.
Ο Μικρός Νικόλας, ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη για μια ακόμη ξεκαρδιστική περιπέτεια - γιατί φιλαράκια ενωμένα, ποτέ νικημένα! https://youtu.be/pRBD8GcNQjw

22.30
Φτηνά Τσιγάρα.
Η διαχρονική πλέον ρομαντική κομεντί για έναν ανεκπλήρωτο έρωτα, στην καρδιά μιας Αθήνας που χάθηκε δια παντός, υπό τους ήχους της μαγευτικής μουσικής του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου.
https://youtu.be/HlKJbNYplEI

Σάββατο 19/8
20:30
Ουπς ο Νώε ξαναεφυγε.
Καθώς η Κιβωτός του Νώε συνεχίζει να πλέει, ο φρουφρούλης Ντέιβ, ως υπεύθυνος μαγειρείου, διαπιστώνει ότι τα αποθέματα τροφίμων τελειώνουν. Παθαίνει πανικό, όμως, όταν διαπιστώνει πως τα τελευταία απ’ αυτά πέφτουν στη θάλασσα μαζί με το γιο του Φίνι και τη φίλη του τελευταίου Λέα.
https://youtu.be/LX39sadttZg

22.30
Ραντεβού με τους Μαλάουα.
Ένας παρουσιαστής ειδήσεων, μια ηθοποιός και ένας ποδοσφαιριστής ταξιδεύουν στον κόσμο για να γνωρίσουν την εξωτική και απομονωμένη φυλή των «Μαλάουα». Μια κωμωδία που μας οδηγεί στην άγρια φύση…και στην ανθρώπινη φύση.
Ο Κριστιάν Κλαβιέ σε μία ακόμη γαλλική κωμωδία συνταγογραφημένη για θερινό σινεμά.
https://youtu.be/SW3SHBZhduI

Κυριακή 20/8
20:30
Αστεριξ το μυστικό του μαγικού ζωμού.
Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού. Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό ταλαντούχο δρυΐδη για να του μεταδώσει το μυστικό του μαγικού ζωμού.
https://youtu.be/kRMnNDyGB0g

Κυριακή 20/8

22:30
Τρία υπέροχα κορίτσια.
Τρεις απελπισμένοι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι πως οι κόρες τους έχουν διαλέξει τον λάθος σύντροφο. Θεωρώντας πως κάνουν το σωστό, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ξεφορτωθούν τους τρεις αντισυμβατικούς μνηστήρες, δοκιμάζοντας την υπομονή των συζύγων τους και ρισκάροντας τελικά τους δικούς τους γάμους…
https://youtu.be/2_Rh0LY3zzE

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.