Ο Ρέππας περιμένει μια νίκη!

Ο Ρέππας περιμένει μια νίκη!

Μάιος 17, 2011 - 16:06
4 σχόλια

Παρά το γεγονός πως ο ίδιος μαθαίνει από τα ΜΜΕ πως εφόσον γίνει ανασχηματισμός, θα πάρει ρόλο μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, εκείνος επιμένει και λέει πως η κυβέρνηση πρέπει να δείξει στον ελληνικό λαό μια... νίκη!

Αναφερόμαστε φυσικά στον Δημήτρη Ρέππα ο οποίος, ως καλός γνώστης της επικοινωνίας γνωρίζει όσο κανείς άλλος τι πραγματικά πρέπει να συμβεί στο κυβερνητικό στρατόπεδο τις επόμενες ημέρες, προσπάθησε χθες στο υπουργικό συμβούλιο να εμφυσήσει στους συναδέρφους του πως ως ομάδα πρέπει να έρθουν και οι νίκες!

Βλέπετε, η κυβέρνηση συνεχίζει να έχει... συνεχόμενες ήττες!

Περισσότερα στο parapolitika.gr

 

Ειδήσεις: 
Tags: 

4 Σχόλια

Απλά στον κόσμο του ο άνθρωπος!!!! ΨΩΜΙ ψάχνουμε κύριε Ρέππα!!!!

Στο παραπάνω γλύψιμο που κανετε στον Ρέππα, να σας πω ότι ξεχάσατε να πείτε ότι ο εν λόγω είναι η καλύτερος πιστός υπηρέτης του Μπόμπολα, αφού το αφεντικό του του έδωσε μια εντολή στην συνέντευξη τύπου για τα διόδια και το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΣΠΕΥΣΕ να φέρει την γνωστή Ντροπολογία Ρέππα που ποινικοποιεί τι?? ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ κάνοντας την παράβαση του ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ. Πιστός υπηρέτης των συμφερόντων των μεγαλοεργολάβων και οχι των Ελληνων πολιτων.

Κύριε Ρέππα πότε θα έρθει το ΠΑΣΧΑ φέτος; περιμένουμε την μείωση των διοδίων πρίν το ΠΑΣΧΑ όπως εξαγγείλατε!

αν έχετε καταλάβει απλά πετάει ωραίες ατάκες για να είναι στην επικαιρότητα. ήθελε 200 βουλευτές αντί για 300, ήθελε να μειώσει τα διόδια πόσες φορές σε γέφυρα ρίου-αντιρίου, σε δρόμους που δεν είναι έτοιμοι κτλ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΕΙ.