Ο ποδοσφαιριστής Νίκας και η Περιφέρεια που παίζει… μπάλα (pics)

Ο ποδοσφαιριστής Νίκας και η Περιφέρεια που παίζει… μπάλα (pics)

Αύγουστος 24, 2023 - 13:20
0 σχόλια

Ο Παναγιώτης Νίκας στα χρόνια της εφηβείας του υπηρξε ποδοσφαιριστής σε ερασιτεχνικά σωματεία της Μεσσηνίας και μάλιστα αγωνίζονταν στον χώρο της μεσαίας γραμμής όπως ο ίδιος αποκάλυψε στα εγκαίνια του Ενωσιακού Γηπέδου της Νεστάνης.

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μαζί με τους Αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Μανώλη Σκαντζό και Χρήστο Λαμπρόπουλο, που επίσης τόνισαν πως και αυτοί έπαιζαν ποδόσφαιρο σε ομάδες του νομού μας, πήραν την μπάλα και αντάλλαξαν πασούλες στο κέντρο του νέου Ενωσιακού Γηπέδου της Νεστάνης.

Πρόκειται για μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές των εγκαινίων ενώ στο «παιχνίδι» μπήκε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Γεωργόπουλος, ο οποίος στο παρελθόν ήταν στο κορυφαίο επίπεδο της Ελληνικής διαιτησίας.

Στο περιθώριο της ομιλίας του ο Παναγιώτης Νίκας τόνισε πως οι αυτοδιοικητικοί δεν πρέπει ποτέ να σκύβουν το κεφάλι έχοντας την ευθύνη για τα σωστά αλλά και για τα λάθη, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για τα εγκαίνια του γηπέδου της Νεστάνης αλλά και για τους 40 και πλέον αθλητικούς χώρους που επί θητείας του είτε εγκαινιάστηκαν, είτε έγιναν βελτιωτικά έργα σε ολόκληρη την Περιφέρεια.

Από την πλευρά του ο Μανώλης Σκαντζός στην δική του τοποθέτηση στάθηκε στο πως έγινε το σπουδαίο αυτό έργο στο γήπεδο της Νεστάνης και πως στόχος των αυτοδιοικητικών που έχουν ρόλο είναι να παραδίδουν έργα.

Ο Χρήστος Λαμπρόπουλος στην ομιλία του στο γήπεδο της Νεστάνης μίλησε για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση αυτού του έργου τονίζοντας την θέληση της Περιφέρειας για ανάλογα και σε άλλους τομείς.

Τέλος, να σημειωθεί και το δώρο του Παναγιώτη Νίκα προς το νέο γήπεδο της Νεστάνης, που ήταν ένας απινιδωτής.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.