Ο Παναρκαδικός σημαδεύει τον χάρτη

Ο Παναρκαδικός σημαδεύει τον χάρτη

Σεπτέμβριος 10, 2019 - 11:03
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός και η ΑΕΚ Τρίπολης έπειτα από μια απίστευτη απόφαση της ΕΠΟ μπήκαν στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής και τώρα καλούνται να πάρουν οριστικές αποφάσεις για την νέα σεζόν σε ένα πραγματικό ντόμινο εξελίξεων όλες αυτές τις μέρες.

Απανωτές, συνεδριάσεις, συσκέψεις, διαβουλεύσεις και επαφές για να μπορέσουν Παναρκαδικός και ΑΕΚ Τρίπολης να βρουν τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους, να κάνουν την υπέρβαση και ξεκινήσουν το ταξίδι τους στη Γ' Εθνική.

Μάλιστα στα γραφεία της ομάδας του Παναρκαδικού οι άνθρωποι της ομάδας με δύο φωτοτυπικές φωτογραφίες του χάρτη όπως τον έχουν κατεβάσει από το διαδίκτυο τσεκάρουν με βελάκια τις περιοχές που η ομάδα καλείται να ταξιδέψει σε περίπτωση που αγωνιστεί στην Γ' Εθνική.

Όλα επί τάπητος λοιπόν από την διοίκηση του Παναρκαδικού που κοιτάει τον χάρτη και σημαδεύει τις περιοχές με την απορία γύρω από τον καταρτισμό του 6ου ομίλου από την ΕΠΟ να συνεχίζει να προβληματίζει.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.