Ο Μπαράλες των…ρεκόρ

Ο Μπαράλες των…ρεκόρ

Φεβρουάριος 22, 2015 - 18:28
0 σχόλια

Ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι γεγονός πως διανύει μία άκρως παραγωγική χρονιά τόσο με τα τέρματα που σημειώνει όσο και με την εν γένει παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο βοηθόντας ασφαλώς την ομάδα του τα μέγιστα.

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για την 25η αγωνιστική της Super League ο Αργεντινός φορ του Αστέρα βρήκε τρεις φορές τον δρόμο προς τα δίχτυα σημειώναντας χατ-τρικ στην ευρεία νίκη της ομάδας με 6-1. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσει τα 12 τέρματα στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τα 16 συνολικά σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή περίοδο.

Με τα 12 γκολ που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα ο Μπαράλες στην κανονική περίοδο πρωταθλήματος είναι ρεκόρ για ποδοσφαιριστή του Αστέρα και φυσικά έχει την δυνατότητα να πετύχει ακόμα περισσότερα καθώς το πρωτάθλημα ακόμα έχει αρκετό δρόμο.

 Ο Χερόνιμο Μπαράλες ψηφίστικέ και ως MVP του αγώνα με τον ΟΦΗ και αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού παρέλαβε το καθιερωμένο βραβείο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.