Ο αήττητος Παναρκαδικός κόντρα στον αήττητο Παλληξουριακό με την επίθεση που πετάει «φωτιές»

Ο αήττητος Παναρκαδικός κόντρα στον αήττητο Παλληξουριακό με την επίθεση που πετάει «φωτιές»

Απρίλιος 25, 2024 - 10:57
0 σχόλια

Ο Παναρκαδικός μετά την κατάκτηση του Κυπέλου Αρκαδίας έχει στρέψει πλέον την προσοχή του στα μπαράζ ανόδου για την Γ’ Εθνική κατηγορία έχοντας τον μεγάλο στόχο μπροστά του που είναι η ασφαλώς η επιστροφή του στις Εθνικές κατηγορίες.

Την Κυριακή 28 Απριλίου στις 14:30 στην Τρίπολη το τριφύλλι θα κάνει πρεμιέρα κόντρα στον Παλληξουριακό σε μια αναμέτρηση που παρουσιάζει όπως είναι απόλυτα λογικό τεράστιο ενδιαφέρον.

Οι πράσινοι θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί στον πρώτο τους εντός έδρας αγώνα κόντρα σε μια καλή, ανταγωνιστική και ιδιατέρως φιλόδοξη ομάδα όπως είναι ο Παλληξουριακός που προέρχεται όπως και ο Παναρκαδικός από μια σούπερ χρονιά.

Ο Παλληξουριακός κατέκτησε και αυτός αήττητος το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας ΕΠΣ Κεφαλληνιάς – Ιθάκης και συνάμα πήρε και το Κύπελλο με σχετική άνεση από τους αντιπάλους του γεγονός που φανερώνει την δυναμική της ομάδας.

Οι νησιώτες έκαναν τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα αφού στην κανονική περίοδο της Α’ κατηγορίας πέραν ότι τερμάτισαν πρώτοι με δεκατρείς βαθμούς διαφορά σημείωσαν επίσης 100 γκολ σε 18 αγώνες (!) και στα play off 16 τέρματα σε 6 παιχνίδια.

Επιπλέον ο Παλληξουριακός είχε δύο παίχτες που σημείωσαν συνολικά 62 γκολ και πιο συγκεκριμένα τους Ηλία Αντωνάτο και Μελέτι Μπράκι που είχαν αμφότεροι από 31 τέρματα δείγμα πως η επίθεση τους δουλεύει εξαιρετικά την ίδια στιγμή που ο Θανάσης Βλάχος ήταν πρώτος σε λεπτά συμμετοχής με 2160΄.

Εδώ να αναφέρουμε πως και ο Παναρκαδικός διαθέτει εξαιρετικά ποσοστά στην επίθεση του ολοκληρώνοντας την Α’ Αρκαδίας με 86 γκολ σε 22 αγώνες με τον Αποστόλη Στρέμπα να είναι ο πρώτος του σκόρερ με 27 τέρματα στο σύνολο.

Είναι ξεκάθαρο πως ο Παλληξουριακός είναι μια καλή και επικίνδυνη ομάδα με τον Παναρκαδικό να χρειάζεται υπομονή στο παιχνίδι, πίστη στο πλάνο του και ασφαλώς μέγα πάθος για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.