Το νέο προεδρείο του ΔΣ Γορτυνίας

Το νέο προεδρείο του ΔΣ Γορτυνίας

Ιανουάριος 31, 2016 - 17:54
0 σχόλια

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου για την εκλογή νέου προεδρείου μετά το θάνατο του προέδρου Δημήτρη Παπασπηλίου.

Νέα πρόεδρος μετά από πρόταση του δημάρχου Γιάννη Γιαννόπουλου είναι η Δήμητρα Μουτζούρη-Κάχρη. Νέος αντιπρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Παρασκευόπουλος, ενώ στη θέση του Γραμματέα παραμένει ο Δημήτρης Γαβράς.

Αναλυτικά να αναφέρουμε ότι δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης (παράταξη Κολοβού) δήλωσαν ανεξαρτητοποίηση, οι κ. Σταθάς Κωνσταντίνος και ο κ.Τσιόγκας Ιωάννης. Ύστερα από την ανεξαρτητοποίηση του κ. Σταθά Κωνσταντίνου, που ήταν αντιπρόεδρος, προέκυψε αυτομάτως θέμα αντιπροέδρου αφού δεν δικαιούτο πλέον αυτή τη θέση, λόγω αποχώρησης από την παράταξη. Στη θέση του προτάθηκε και εκλέχτηκε ο Γεώργιος Παρασκευόπουλος.

Την αρχηγία την παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης μετά την πρόσφατη παραίτηση του Ανδρέα Κολοβού ανέλαβε ο Απόστολος Αποστολόπουλος.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.