Νέα Αρχή: Ο Χριστογιαννόπουλος πρόδωσε και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των δημοτών

Νέα Αρχή: Ο Χριστογιαννόπουλος πρόδωσε και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη των δημοτών

Οκτώβριος 08, 2021 - 21:48
0 σχόλια

Ο κ. Χριστογιαννόπουλος τόσο στην σημερινή έγγραφη απάντησή του, όσο και στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 04/10/2021 δεν τόλμησε να σχολιάσει ούτε μία φράση στα όσα του καταλογίζουμε .

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!

Δυστυχώς για τον Δήμο μας θα αποτελεί μια θλιβερή παρένθεση, καλά θα κάνει λοιπόν να μην αναφέρεται στους πολίτες και στον τρόπο που έγινε δήμαρχος, γιατί τους πρόδωσε και καταχράστηκε την εμπιστοσύνη τους.

Δύο χρόνια τώρα στον Δήμο συμπεριφέρεται ως μονάρχης στο βιλαέτι του, βλέποντας τον Δήμο ως λάφυρο για τον ίδιο και τους κολλητούς του!!!
Όσο για τα έργα που αναφέρεται, θα χαρούμε πιο πολύ από τον καθένα αν θα γίνουν μεγάλα ή μικρά έργα στην περιοχή μας , γιατί εμείς εδώ έχουμε επενδύσει και μένουμε μαζί με τις οικογένειές μας.

Η παράταξη μας Νέα ΑΡΧΗ πιστή στις αρχές και στις ιδέες τις, αγωνιώντας για το μέλλον της περιοχής μας, πολύ σύντομα θα απευθυνθούμε στις Δημοτικές παρατάξεις, στους φορείς της πόλης , στους ελεύθερους επαγγελματίες, στους εργαζόμενους και σε όλους τους πολίτες.

Σε ένα ειλικρινή διάλογο για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας για την μεταλιγνιτική εποχή, σε μια ύστατη προσπάθεια να ανατρέψουμε τους αρνητικούς σχεδιασμούς και τις εν κρυπτό συμφωνίες εις βάρος του τόπου μας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.