Μπρούνο Πελέ σε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Μπρούνο Πελέ σε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας (vid)

Απρίλιος 27, 2023 - 14:59
0 σχόλια

Το Μπρούνο Πελέ τον γνωρίσαμε μέσα από την ποδοσφαιρική του θητεία στον Ερμή Μελιγούς στο δεύτερο μισό της περσινής χρονιάς ωστόσο το όνομα του θα μείνει για πάντα στις πιο ξεχωριστές στιγμές των τελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Ο Πορτογάλος επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της κατάκτησης του περσινού τροπαίου του Κυπέλλου Αρκαδίας από τον Ερμή Μελιγούς καθώς με δικό του γκολ στο 103’ της παράτασης ολοκλήρωσε την ανατροπή χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του κόντρα στον Παναρκαδικό.

Και όταν λέμε γκολ εννοούμε τι γκολ! Καθώς ο Μπρούνο Πελέ σημείωσε ένα από τα ωραιότερα γκολ στην ιστορία των τελικών του Κυπέλλου Αρκαδίας και σίγουρα το πιο όμορφο τέρμα που έχουμε δει σε τελικό τουλάχιστον την τελευταία δεκαετία.

Με μια τρομερή ενέργεια και ένα απίστευτο αριστερό σουτ έξω από την περιοχή ο Μπρούνο Πελέ κάρφωσε με μεγάλη ταχύτητα την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα βάζοντας την δική του μοναδική υφή στον συγκεκριμένο τελικό.

Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια… Μπρούνο Πελέ! Απολαύστε και θυμηθείτε και πάλι το καταπληκτικό του γκολ.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Φωτολίδα από την Πορτογαλία στον τελικό Κυπέλλου Αρκαδίας από τον Μπορούνο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.