Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Το μήνυμα της ημέρας για την 28η Οκτωβρίου στην Τρίπολη (vid)

Οκτώβριος 28, 2023 - 16:43
0 σχόλια

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Τρίπολη.

Μετά το πέρας της παρέλασης, ο Γενικός Γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης Καθηγητής Δημοσθένη Αναγνωστόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Μανώλης Σκαντζός, ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και η κυρία Ντίνα Νικολάκου περιφερειακή σύμβουλος προχώρησαν σε δηλώσεις.

O κ. Αποστολόπουλος ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες για την ημέρα, στέλνοντας το δικό μου μήνυμα αισιοδοξίας.

Όλοι μαζί με κοινό όραμα και στόχους μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Τιμούμε την μνήμη των ηρώων και για το μέλλον πρέπει να δείξουμε ενότητα.

Ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στην ημέρα και τόνισε ότι το παράδειγμα των προγόνων μας πρέπει να είναι ένας φάρος φωτεινός.

Ο κ. Σκαντζός ευχήθηκε χρόνια πολλά και έδωσε το μήνυμα της ημέρας και μίλησε για το πρώτο στόχο όλων την Εθνική Ανεξαρτησία.

Η κυρία Νικολάκου μίλησε για την σημαντική ημέρα, η οποία δείχνει ότι όταν οι Έλληνες όταν είναι ενωμένοι καταφέρνουν πολλά. Τέλος ευχήθηκε ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Δηλώσεις επισήμων 28η Οκτωβρίου 2023


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.