Μικτή Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα παίξει φιλικό παιχνίδι με ομάδα ακαδημιών από την Νέα Υόρκη

Μικτή Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα παίξει φιλικό παιχνίδι με ομάδα ακαδημιών από την Νέα Υόρκη

Μάρτιος 23, 2024 - 18:02
0 σχόλια

Στο πλαίσιο προβολής και ανάπτυξης του μπάσκετ στην περιοχή την Τρίτη 26 Μαρτίου στις 17:30 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας στο κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης ανάμεσα στην Μικτή Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και σε ακαδημία μπάσκετ από την Νέα Υόρκη.

Σαφέστατα μιλάμε για μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την Ένωση μας και φυσικά για το μπέσκετ στην Περιφέρεια μας με την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να δίνει τα κίνητρα και το ερέθισμα με φόντο ασφαλώς τις μικρές ηλικίες.

Από την ομάδα της ακαδημίας από την Νέα Υόρκη δεν αποκλείεται λοιπόν σε λίγα χρόνια να έχουμε τους μελλοντικούς αστέρες του NBA γεμίζοντας τις πρώτες θέσεις τν draft για θέση στην καλύτερη μπασκετική λίγκα του πλανήτη.

Παράλληλα η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα τιμήσει τον James Pristouris με καταγωγή από την Λακωνία για την προσφορά του στο μπάσκετ με τον ίδιο να έχει συμβάλει στο να έρθει η ακαδημία της Νέας Υόρκης για το φιλικό αυτό στην Σπάρτη.

Από τον νομό μας μέλη της Μικτής ομάδας Παίδων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είναι τρία παιδιά του Αρκαδικού και πιο συγκεκριμένα οι Ανδρέας Παναγόπουλος, Γιώργος Τσιοτίνας και Δημήτρης Νικολόπουλος όλοι τους του Αρκαδικού.

Προπονητής της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα είναι ο περιφερειακός προπονητής Γιάννης Κουσούλης και οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:

Παναγιώτης Αντωνόπουλος (Καλαμάτα 80), Αριστείδης Δρακόπουλος (Καλαμάτα BC), Στυλιανός Βλαχάκος, Γιάννης Πανάγος, Κωνσταντίνος Μέγγος (Σπάρτη BC), Γιάννης Λάμπρος (Αστέρας Βλαχιώτη), Γιώργος Ντεμερούκας, Στάθης Οικονομίδης (ΓΣ Γαργαλιάνων), Ανδρέας Παναγόπουλος, Γιώργος Τσιοτίνας, Δημήτρης Νικολόπουλος (Αρκαδικός), Κωνσταντίνος Εξηντάρης (Σπαρτιατικός).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.