Μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη συναυλία από τη Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη συναυλία από τη Χορωδία Τρίπολης (pics,vid)

Απρίλιος 15, 2024 - 09:56
0 σχόλια

Το «Φεστιβάλ του Πανός» του οποίου δεν έχει ακόμη κοπάσει η επιτυχία του στη Χορωδιακή Ελλάδα συνεχίστηκε με μία ακόμα συναυλία με τίτλο «Spring Day» την Κυριακή 14 Απριλίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο.

Το φιλότεχνο κοινό της πόλης είχε την ευκαιρία να απολαύσει μια ξεχωριστή ανοιξιάτικη βραδιά πλούσια σε σύγχρονες μουσικές αρμονίες, στην οποία συμμετείχαν τέσσερα χορωδιακά νεολαιίστικα σχήματα με ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο... όπως Musical, Pop, Jazz και Disney.

Συμμετείχαν οι Αθηναϊκές χορωδίες “VOCAL INVENTIONS ENSEMBLE” και “ΟΛΓΑΡΥΘΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ” και από πλευράς “ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ” το “ARCADIAN VOICES” και η Γυναικεία – Νεανική “LA VITA”.

Ο Καλλιτεχνικός Σύλλογος η «Χορωδία Τρίπολης» που του χρόνου κλείνει 40 χρόνια πλούσιας χορωδιακής -και όχι μόνο- δράσης στην Τρίπολη, την Ελλάδα και το Εξωτερικό, εργάζεται ως ένας “μικρός” Οργανισμός” - αρωγός στον Δήμο Τρίπολης, και προσφέρει στην πόλη και τους δημότες της πολιτισμό που τόσο έχουμε ανάγκη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Spring Day» στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.