Μεγάλη η προσφορά του κόσμου στη δράση των προσκόπων «Εκπτώσεις... ΜΠΟΡΕΙΣ να δώσεις!» (pics)

Μεγάλη η προσφορά του κόσμου στη δράση των προσκόπων «Εκπτώσεις... ΜΠΟΡΕΙΣ να δώσεις!» (pics)

Σεπτέμβριος 03, 2022 - 17:00
0 σχόλια

Οι Πρόσκοποι της Τρίπολης σε συνεργασία με  τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Δήμο Τρίπολης συμμετείχαν για πρώτη φορά στη φετινή διήμερη γιορτή εμπορίου με το δικό τους τρόπο. Διοργανώνοντας μια ξεχωριστή δράση προσφοράς και αλληλεγγύης «Εκπτώσεις... ΜΠΟΡΕΙΣ να δώσεις!» Αναλυτικότερα ζήτησαν από τον κατοίκους της Τρίπολης να προσφέρουν ρούχα που δεν χρειάζονταν πια σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη και τα οποία θα δοθούν στο Λύρειο Ίδρυμα.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και οι πρόσκοποι λένε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά τους. Δείτε παρακάτω το κείμενο της δημοσίευσης στην ομάδα τους.

Πλήθος κόσμου, μεγάλη προσφορά, αμέτρητα ρούχα, θετική ενέργεια, δοτικότητα και ανιδιοτέλεια...

Λίγες λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την τεράστια συμμετοχή όλων των κατοίκων της Τρίπολης στη δράση προσφοράς & αλληλεγγύης " Εκπτώσεις... ΜΠΟΡΕΙΣ να δώσεις! ", που πραγματοποιήθηκε από τους Προσκόπους της Τρίπολης, σε συνεργασία με  τον Εμπορικό Σύλλογο Τρίπολης και το Δήμο Τρίπολης, κατά το διήμερο 30,31 Αυγούστου.

Τα ρούχα που συλλέχθηκαν ήδη τακτοποιούνται και ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στο Λύρειο Ίδρυμα και να παραδοθούν από εμάς αυτοπροσώπως...

Η αλληλεπίδραση των Τριπολιτσιωτών με τους Προσκόπους της Τρίπολης είναι πάντα μαγική και φαίνεται σε κάθε δράση μας στην πόλη!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς...

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες  ΕΔΩ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.