Με πολλές συμμετοχές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων στο κολυμβητήριο της Τρίπολης (pics,vid)

Με πολλές συμμετοχές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βετεράνων στο κολυμβητήριο της Τρίπολης (pics,vid)

Σεπτέμβριος 19, 2020 - 19:02
0 σχόλια

Για δεύτερη εβδομάδα η Αρκαδία γίνεται το κέντρο του κολυμβητικού ενδιαφέροντος, φιλοξενώντας μετά το Open Water 2020,  το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων.

Η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με τον Κ.Ο Αρκαδίας «Η Τρίπολη» και το Δήμο Τρίπολης, συνδιοργάνωσαν τους πιο πάνω αγώνες, οι οποίοι ξεκίνησαν χθες Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Οι 150 αθλητές από 25 έως 75 ετών που συμμετείχαν στα αγωνίσματα έδωσαν σπουδαίες μάχες σε αρκετούς τελικούς προσφέροντας πλούσιο θέαμα.

Ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης Κώστας βρέθηκε το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου στο κολυμβητήριο και μίλησε για το 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων 2020, που εφέτος πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος στόχος της δημοτικής αρχής είναι να διοργανώνει συχνά αθλητικές διοργανώσεις προκειμένου η περιοχή να έχει επισκεψιμότητα.

Το κολυμβητήριο της Τρίπολης, είναι ένα από τα καλύτερα κλειστά κολυμβητήρια και όπως αποκάλυψε ο κ. Τζιούμης,  έχει γίνει δημοπρασία για την ενεργειακή αναβάθμιση και σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσουν οι  εργασίες.

Επίσης έχει βγει η δημοπρασία για τις κερκίδες και το ταρτάν του ΔΑΚ έτσι ώστε με αυτές τις δύο παρεμβάσεις να αλλάξει η εικόνα του αθλητικού σταδίου.

Τέλος ο δήμαρχος έδωσε συγχαρητήρια στον ΚΟΑΤ για την διοργάνωση.

Η πρόεδρος του ΚΟΑΤ κ. Καλαθά Χριστίνα, κάλεσε τους γονείς της Τρίπολης να φέρουν κοντά τα παιδιά τους, με το άθλημα της κολύμβησης, σημειώνοντας ότι γίνονται συζητήσεις και για την διοργάνωση νέων αγώνων κολύμβησης.

Τέλος ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Κούρος, ευχαρίστησε όλους τους αθλητές που δήλωσαν συμμετοχή και τίμησαν με την παρουσία τους την διοργάνωση.

Σε ένα χρόνο θα έχουμε ένα διαφορετικό κολυμβητήριο, ένα στολίδι για την Πελοπόννησο

Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν αύριο Κυριακή.

Δείτε το πρόγραμμα της τέταρτης και πέμπτης αγνωστικής:

Δ' ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/9/20 ώρα 09.00                               

50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ

50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

100 ΥΠΤΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

100 ΥΠΤΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

100 ΠΡΟΣΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

800 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ

4Χ50 ΕΛΕΥΘΕΡΟ mixed (2 ΑΝΔΡΕΣ+2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

 

Ε ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ 20/9/20 ώρα 17.00

 

50 ΠΡΟΣΘΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

50 ΠΡΟΣΘΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

100 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΝΔΡΩΝ

100 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

100 ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ ΑΝΔΡΩΝ

200 ΥΠΤΙΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

200 ΥΠΤΙΟ ΑΝΔΡΩΝ

1500 ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

Video: 

ArcadiaPortal.gr 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βετεράνων 2020


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.