Μαντάς: Η αντιπολίτευση είναι εμμονικά αντίθετη με τις Τοπικές Κοινότητες για τη διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Μαντάς: Η αντιπολίτευση είναι εμμονικά αντίθετη με τις Τοπικές Κοινότητες για τη διαχείριση των απορριμμάτων (vid)

Ιανουάριος 21, 2017 - 11:23
0 σχόλια

Για ακόμα μία θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων ετέθη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Βόρειας Κυνουρίας την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου. Στη συζήτηση για την παραλαβή της υπηρεσίας για τον μήνα Δεκέμβριο ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Γρ. Παινέσης διατύπωσε και πάλι ένσταση ως προς τον τρόπο που πραγματοποιείται η αποκομιδή από τον ιδιώτη που έχει αναλάβει το έργο και για το πώς αυτός χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του Δήμου.

Ο δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς έκανε λόγο για ένα θέμα που έχει συζητηθεί πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και χαρακτήρισε εμμονική την επαναφορά του εκ μέρους της αντιπολίτευσης, καθώς τα όσα λέει η αντιπολίτευση είναι αντίθετα με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων, οι οποίοι εγγράφως έχουν εντελώς αντίθετη άποψη από τον κ. Παινέση.

Ένα μέλος της επιτροπής που διαφωνεί για ένα τόσο σοβαρό θέμα, τουλάχιστον πρέπει να κάνει διάλογο με την επιτροπή. Αυτό που λέει ο κ. Παινέσης είναι καταγγελία κατά των 26 προέδρων των τοπικών κοινοτήτων.

Ο κ. Παινέσης, στη συνέχεια, επεσήμανε ότι καταγγέλλει τη σύμβαση και ότι δεν κάνει καταγγελία εναντίον του δημάρχου ή των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων. Ο κ. Μαντάς απάντησε ότι η μείζων αντιπολίτευση πολιτεύεται με εμμονή προκειμένου να ασκήσει αντιπολίτευση και ότι αυτά που υποστηρίζει, έρχονται σε ευθεία αντίθεση με τους 26 προέδρους των τοπικών κοινοτήτων. Για το ζήτημα, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κυνουρίας Γη» κ. Γιοβάς συμφώνησε με την ένσταση αλλά επεσήμανε ότι είναι συνολικά ενάντια στην αποκομιδή και στη διαχείριση από ιδιώτη, και ανέφερε ότι ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας κάνει «σκανδαλώδη διαχείριση». Ο κ. Αδάμης, εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» έκανε λόγο για καταγγελία εκ μέρους του κ. Παινέση και όχι για ένσταση.

Το βίντεο, από το astrosnews.gr.

Ειδήσεις: 
Video: 

astrosnews_ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΣ_20_1_16


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.