Μαντάς: «Ενιαία υποδομή Δασικό Χωρίο Δολιανών και Ξενώνας 1821» (video)

Μαντάς: «Ενιαία υποδομή Δασικό Χωρίο Δολιανών και Ξενώνας 1821» (video)

Αύγουστος 14, 2014 - 15:53
0 σχόλια

Aπό το astrosnews.gr

Για τις κινήσεις και τους σχεδιασμούς της δημοτικής αρχής σχετικά με την αξιοποίηση του Δασικού Χωριού των Άνω Δολιανών μαζί με τον «Ξενώνα 1821″ καθώς και τα ζητήματα που απασχολούν συνολικά και δομικά το Αρκαδικό Χωριό μίλησε στο astrosnews ο επερχόμενος δήμαρχος Β. Κυνουρίας Παναγιώτης Μαντάς.

Σχετικά με το Δασικό Χωριό που βρίσκεται στα Άνω Δολιανά ο κ. Μαντάς ξεδιπλώνει τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής, για ανάληψη της διαχείρισης του από τον δήμο -η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια εντεταλμένου δικηγόρου- και την από κοινού αξιοποίηση του, σαν ενιαία τουριστική υποδομή με τον «Ξενώνα 1821″. Στο τέλος της δήλωσης του αναφέρεται στην άφιξη του πρώτου κρουαζιερόπλοιου στο λιμάνι του Άστρους.

Όσον αφορά το Αρκαδικό Χωριό και τα ζητήματα που χρονίζουν εκεί, ο νέος δήμαρχος ξεκαθαρίζει πως αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι του δήμου και σύμφωνα με συγκροτημένο σχέδιο της δημοτικής αρχής, υπάρχει τρόπος για ολοκλήρωση των υποδομών και κλείσιμο όλων των εκκρεμοτήτων που αφήνει η -υπό εκκαθάριση- ΔΕΠΟΣ. Αναφέρει μάλιστα πως κάποιοι κινούνται με «πολιτικάντικες» λογικές ή από συμφέρον, προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το σημερινό μεταβατικό καθεστώς.

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/5fBqA_YHRt8

youtube://v/gnaugU5IWfI


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.