Live streaming: Al-Fayha FC - Αστέρας

Live streaming: Al-Fayha FC - Αστέρας

Ιούλιος 27, 2017 - 18:06
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης δίνει το απόγευμα (19:00) της Πέμπτης 28 Ιουλίου το δεύτερο του δυνατό φιλικό παιχνίδι επί Αυστριακού εδάφους κόντρα στην ομάδα από την Σαουδική Αραβία Al-Fayha FC.

Την φιλική αναμέτρηση θα έχετε την δυνατότητα να την παρακολουθήστε ζωντανά σε live streaming μετάδοση από την Αυστρία και να δείτε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Στάικου Βεργέτη σε ένα πολύ καλό τεστ για τους κιτρινομπλέ.

Για να δείτε την φιλική αναμέτρηση της Al-Fayha FC με τον Αστέρα Τρίπολης πατήστε εδώ

(Τελικό) Al-Fayha FC – Αστέρας Τρίπολης 0-2

83' Γκοοοοοοοοοολλλλλλλ για τον Αστέρα με τον Μάσα. Ο Δουβίκας κέρδισε το πέναλτι και ο Αργεντινός ήταν εύστοχος για το 0-3.

54' Γκοοοοοοοολλλλλλλλ για τον Αστέρα με τον Γκοντό. Ο Ιβοριανός εκμεταλεύθηκε το λάθος των αντιπάλων του και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-2.

43' Γκοοοοοοοολλλλλλλ για τον Αστέρα με τον Νίκο Καλτσά. Ωραία προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή από τον Έλληνα άσο και 0-1 για την αρακδική ομάδα.

Η ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης: 98. Τσιφτσής 27. Κώτσιρας 4. Πασαλίδης 35. Ευαγγέλου 77. Κυριακόπουλος 2. Dudu 13. Τσουκαλάς 31. Stanisavljevic 23. Καλτσάς 9. Isnaldo 6. Gondo

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.