Λεωνίδιο - Κορακοβούνι 3-0 (pics,vid)

Λεωνίδιο - Κορακοβούνι 3-0 (pics,vid)

Ιανουάριος 13, 2024 - 21:30
0 σχόλια

Το Λεωνίδιο νίκησε με 3-0 το Κορακοβούνι στο γήπεδο του φτάνοντας σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας και τελευταίας για τον πρώτο γύρω.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Λεωνιδίου ο Γεράσιμος Κωνσταντάς που σημείωσε δύο γκολ με τον Σοφοκλή Γιαννούση με ένα υπέροχο τέρμα να γράφει το τελικό 3-0 με τους ερυθρόλευκους να έχουν μάλιστα και τρία δοκάρια στο παιχνίδι.

Δείτε στο βίντεο τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις από το παιχνίδι του Λεωνιδίου με το Κορακοβούνι αλλά και πλούσιο φωτορεπορτάζ όπως τα κατέγραψε ο φακός του Nigel Copage.

Λεωνίδιο: Γιαννούσης K., Λάτσης Γ., Μπαλαρίνης (Γεωργίτσης), Μπακάλης, Γκέκας, Γιαννούσης Σ., Βρεττάκης, Γουσγουλάς ( Ρεντούλης Ν.), Ρεντούλης Μ.(Ντομαζέτι), Λάτσης Γρ., Κωνσταντάς.

Κορακοβούνι: Γιαννακαρώνης, Ιωσήφ, Κανταράς (Ρεντούλης Μ.), Μπάρλας (Ξυδιάς Πετ.), Κόμης, Αλουπογιάννης (Αρφάνης), Μπένα, Ρεντούλης Μ. (Τσαγγούρης), Ταμπουράκης (Ξυδιάς Παν.), Σούρσος, Λυτρίβης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Λεωνίδιο - Κορακοβούνι 3-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.