Κυνήγι μανιταριών και τρούφας στον Πλάτανο (pics,vid)

Κυνήγι μανιταριών και τρούφας στον Πλάτανο (pics,vid)

Ιούνιος 05, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Την  Κυριακή 30 Μαΐου ο Σύλλογός «Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Ανατολικής Αρκαδίας»  διοργάνωσε στη Βόρεια Κυνουρία, μία μοναδική ολοήμερη εξόρμηση με θέμα τις εναλλακτικές μορφές του τουρισμού.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη χαρά να βιώσουν μία μοναδική εμπειρία που περιλάμβανε μεταξύ άλλων το βουνό και την θάλασσα, αφού οι δράσεις πραγματοποιήθηκαν με έναρξη στο πανέμορφο Παράλιο Άστρος, συνέχισαν στον γραφικό Πλάτανο και κατέληξαν σε ένα από τα μαγικά χωριά της Τσακωνιάς, την Σίταινα.

Σε προηγούμενη ανάρτησή μας παρακολουθήσατε αποσπάσματα από όλες τις δράσεις όπως από την τοξοβολία (Κοιν.Σ. Επ. 5εντε), πεζοπορία  (Explore Peloponnese), το « κυνήγι των μανιταριών και της τρούφας » (Fungi Hellas), πρόγραμμα ευεξίας όπως την yoga  (Ειρήνη Εμμανουηλίδου), ασκήσεις περπατώντας στην φύση όπως την ‘’εμπειρία αφύπνισης των αισθήσεων’’ (Αγγελική Παπαδάτου),  την Τσακώνικη Παράδοση (Ελένη Μάνου) και Γαστρονομικές Εμπειρίες & Μαθήματα Μαγειρικής από τον Μορφωτικό και Φυσιολατρικό Σύλλογο της Σίταινας σε συνεργασία με την κ. Μαρία Μοναστηριώτη (Mamas  flavors).

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το αφιέρωμα για τις δράσεις στον Πλάτανο και την περισυλλογή μανιταριών και τρούφας με τη συνοδεία του ιδιοκτήτη της εταιρείας ‘’Fungi Hellas’’  κ. Νεκτάριου Φιλιππόπουλου, που δραστηριοποιείται στην περισυλλογή μανιταριών και τρούφας. Στο τέλος της διαδρομής προσφέρθηκε γεύμα από τον σεφ της Fungi Hellas με κριθαρότο  και ομελέτα με άγρια  μανιτάρια και φρέσκια τρούφα Πάρνωνα δίπλα στα τρεχούμενα νερά του Πλάτανου, ενώ η Μαρία Μοναστηριώτη από τα Mama’s Flavors μας μίλησε για την εμπειρία της στον Πλάτανο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κυνήγι μανιταριών και τρούφας στον Πλάτανο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.