Κύριε Κοκοσιέλη,τι να απαντήσω εγώ στο γιο μου;

Κύριε Κοκοσιέλη,τι να απαντήσω εγώ στο γιο μου;

Νοέμβριος 04, 2011 - 20:02
4 σχόλια

"Σκληρή" είναι απάντηση από το μέλος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας και υποψήφιου με το "Ανοιχτό Επιμελητήριο" κ. Ιωάννη Τερζή ,ύστερα από την επιστολή που έστειλε ο του επικεφαλής του συνδυασμού "Επιμελητήριο εν δράσει" κ.Κοκοσιέλη προς τον κ.Καλμούκη

 

Προς τον αγαπητό  μου φίλο Παναγιώτη Κοκοσιέλη

Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη  διατηρώ μία επιχείρηση βιοτεχνίας Ζαχαροπλαστικής στην Τρίπολη και  ήμουν συνεταίρος των ζαχαροπλαστείων Αφροδίτη. Έχω εκλεγεί από το 2001 μέχρι σήμερα, στο επιμελητήριο Αρκαδίας και έχω διατελέσει πρόεδρος του βιοτεχνικού τμήματος του επιμελητηρίου. Το έργο που έχω υλοποιήσει ανιδιοτελώς και οι ώρες που έχω χάσει από τη ζωή μου για τη συμμετοχή στα κοινά του Επιμελητηρίου, δεν αναπληρώνονται, μόνο η τρέλα που έχω για τα κοινά και την επιχειρηματικότητα. Θέλω να σου θυμίσω ότι πρώτο μέλημά μου στη ζωή μου είναι η εντιμότητα.

Στις 16:00 η ώρα  το απόγευμα σήμερα 4/11/2011 έλαβα ένα  μήνυμα από το γιο μου Δημήτρη, που σπουδάζει στο Πολυτεχνείο της Πάτρας Χημικός Μηχανικός. Η αφορμή ήταν η επιστολή - απάντηση που έγραψες για το κ. Καλμούκη για τους λίγους γνωστούς άγνωστους που αναφέρεις.  Μου είπε, «Πατέρα είναι αλήθεια αυτά που γράφει ο κ. Κοκοσιέλης; Εσύ άλλα μου έλεγες ότι πράττεις στο επιμελητήριο Αρκαδίας».

Αν έχεις κάτι να μου προσάψεις σε μένα και στην «παρέα», όπως μας αποκαλείς, σε προσκαλώ σε ανοικτό διάλογο να μας τα πεις. Να μου πεις τι έχω κάνει εγώ λάθος και η «παρέα». Και το λέω αυτό γιατί όλα αυτά τα χρόνια το σπίτι μου προσωπικά δε με έχει δει καμία Δευτέρα γιατί ασχολούμαι με προβλήματα του επιμελητηρίου για να έρθουνε κάποιοι κύριοι σήμερα σαν εσένα και εμμέσως πλην σαφώς να με αποκαλέσει «παρεούλα». Γιατί με αποκαλείς έτσι; Επειδή είμαι ένας από τους 11 παλιούς που συνεχίζουν να ασχολούνται; Να σου θυμίσω ότι είμαι μόλις 48 χρονών. Εγώ αγαπητέ φίλε Παναγιώτη κολλάω ΤΕΒΕ από το 1982 μέχρι και σήμερα. Μέτρα τη διαδρομή μου. Έχω πέσει πολλές φορές στη ζωή μου αλλά έχω σηκωθεί.  Κοίταξε να το κάνεις εσύ και το συζητάμε. 

Υ.Γ.: Μπορείς  να μου πεις αγαπητέ φίλε Παναγιώτη  τι να απαντήσω στο γιο μου; Εγώ Παναγιώτη σε θεωρούσα φίλο μου.  

Μετά τιμής

Τερζής Ιωάννης

 

εδώ η επιστολή Κοκοσιέλη 

http://www.arcadiaportal.gr/news/apantisi-kokosieli-stin-epistoli-kalmouki


4 Σχόλια

ΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Κ.ΤΕΡΖΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΣΟ ΤΙΜΙΟΣ ΕΙΣΤΕ!! ΑΥΤΟΣ Ο ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟΣ Κ.ΚΟ-ΚΟ-ΚΟ.....ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ Λ****** ΠΟΥ ΚΡΙΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ!

Ένα είναι σίγουρο. Υπάρχουν επιχειρηματίες που έχουν προτάσεις για τον τόπο τους...Ανοιχτό Επιμελητήριο - Γιάννης Μπουντρούκας!

Ρε Παναγιώτη με κουμπάρους δεν μπορείς να βγεις γιατί η ρετσινιά τους είναι μεγάλη... Και εκτός αυτού στην αρχή πίστεψα στο κάτι διαφορετικό σρην αναπτυξη στηρίζω ένα Νεο ελπιδοφόρο πρόσωπο τώρα ομωσ βλέπω τις προθέσεις σου και απλά στο λέω φίλε ξενερωσα και μόνος ένας πραγματικός Φιλος μιλάει σκληρά για να σε ξυπνήσει...

Κε Τερζή, συγχαρητηρια για την ευαισθησια σας, αλλα τι να σας απαντησει ενα ατομο , που δεν εχει οικογενεια,δεν εχει δουλεια, ήταν αιωνιος φοιτητης ( και δεν εχει εξασκησει ποτε το επαγγελμα που σπουδασε ) και προσεληφθει απο τον Λεντζο και αργοτερα απο τον Παυλη για να κανει μελετουλες ( με ΔΑΝΕΙΣΜΕΝΑ εργαλεια απο τον ΑΓΑΠΗΝΩΡΑ), και εκεινες σχεδον τζαμπα για να δημιουργησει στρατια (1)των 'ευεργετημενων' ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ και των ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ που ελπιζουν σε μια φτηνη μελετουλα (2)των πνιγμενων ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ , που ελπιζουν να ξελασπωσουν και (3) μιας ομαδας πραγματικα εξυπνων επιχειρηματιων ( ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ) που θελουν ενα ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ,για μια θεση..... στη ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ.