Ξεκίνησε η προετοιμασία για Σέρρες

Ξεκίνησε η προετοιμασία για Σέρρες

Φεβρουάριος 22, 2011 - 13:45
1 σχόλια

Μετά το χθεσινό ρεπό, ξεκίνησε σήμερα το πρωί η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος στις Σέρρες με τον Πανσερραικό (3.00 μ.μ.) και ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Ο προπονητής του Αστέρα μίλησε στους ποδοσφαιριστές σήμερα για τον αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ στη συνέχεια μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας μπάλας. Η προετοιμασία του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το πρωί (11.00 π.μ.)
Όσον αφορά τις κίτρινες κάρτες, ο Μπρούνο Ουριμπάρι δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια με Πανσερραικό και Καβάλα, ο Αντριάν Μπαστία δεν θα αγωνιστεί με Καβάλα, ενώ τέλος, ο Σωκράτης Φυτανίδης δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
 
Την Πέμπτη η συνέντευξη του Δερμιτζάκη
Την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 3.30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για τον προσεχή αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανσερραικό στις Σέρρες. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.
 
 

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ.ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΣΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑΣ ΣΕΡΡΑΣ.