Κουνούπια: Θα φύγουν από μόνα τους;

Κουνούπια: Θα φύγουν από μόνα τους;

Ιούλιος 19, 2011 - 10:34
1 σχόλια

Το Παράλιο Αστρος επισκέφθηκε χθες Δευτέρα 18/7, απεσταλμένη της Περιφέρειας προκειμένου να καταγράψει, συνοδευόμενη από μέλος του τ/σ του χωριού, τα σημεία που χρειάζεται να ραντιστούν για την αντιμετώπιση, του έντονου φέτος, προβλήματος των κουνουπιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Περιφερειακό Συμβούλιο είχε εγκρίνει τα κονδύλια για το σκοπό αυτό, από το πρώτο δεκάημερο του Ιουνίου (δες εδώ) και έπρεπε να φθάσουμε στο δεύτερο του Ιουλίου για να καταγραφούν τα σημεία!
Ας είμαστε, όμως, αισιόδοξοι. Μπορεί μέχρι να ραντίσουν, τα κουνούπια να έχουν φύγει από μόνα τους, όπως επίσης και η τουριστική περίοδος.

Πηγή: www.astrosnews.gr

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Τι γίνεται με την καθαρότητα ττης ακτης από το "Παλιόχανο" Κ. Βερβαίνων μέχρι τις Πόρτες του Παράλιου? Υπολειτουργεί ο βιολογικός του Ναυπλίου ή υπερλειτουργεί η παράνομη ρίψη λυμμάτων στο ποτάμι ή και αλλού? Εχθές τα πράγματα ήταν πολύ χάλια σε ολο το μήκος της ακτής. Αλλες φορες τα πράγματα είναι καλύτερα αφού μετα απο καμια ώρα η ακτή καθαρίζει. Αυτό το Σαβατοκύριακο ήταν απλησίαστη. Εγώ είμαι έτοιμος αν βρω συμπαραστάτες να κινήσω και την νομική διαδικασία καταθέτωντας μύνηση κατα παντός υπευθύνου αλλά θα συνεχίσω τις καταγγελίες προς κάθε κατεύθυνση γιατι ειναι κρίμα να αδιαφορούμε για το μπάνιο των απιδιών μας αλλά και το δικό μας. Αν ο Αργολικός κόλπος έχει τελειώσει ας μείνει χαβούζα και να πάμε σε άλλα μέρη για διακοπές.