Κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι»

Κοπή πίτας του Συλλόγου των Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι»

Φεβρουάριος 08, 2017 - 17:03
0 σχόλια

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Απανταχού Πελετιωτών "Οι Άγιοι Απόστολοι", προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 13:00 στην παραδοσιακή ταβέρνα «Αλκυόνες», Συγγρού & Ζησιμοπούλου 5, Παλαιό Φάληρο (Αμφιθέα). 

Η τιμή της πρόσκλησης ανέρχεται στα 15 ευρώ για το πλήρες γεύμα και στα 10 ευρώ για το νεανικό. Παράλληλα, η ορχήστρα του εστιατορίου θα μας συνοδεύσει στη διάρκεια του γεύματός μας. Προς το τέλος της εκδήλωσης θα διεξαχθεί η καθιερωμένη κλήρωση των πρωτοχρονιάτικων δώρων.

Με θέρμη στις καρδιές και με την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, ας υποδεχθούμε όλες και όλοι μαζί το νέο έτος με χαμόγελο και θετική διάθεση. Καλή Χρονιά σε όλες και όλους!!!

Υ.Γ. Θερμή παράκληση, προς διευκόλυνση του Συλλόγου, για την παρουσία σας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Αθήνα να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Σωματείου: 6909873838.

      Σύλλογος Απανταχού Πελετιωτών

       «Οι Άγιοι Απόστολοι»

(ΠΗΓΗ: leonidion.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.