Κόντρα Σκαντζού – Τατούλη και βαριές εκφράσεις (vid)

Κόντρα Σκαντζού – Τατούλη και βαριές εκφράσεις (vid)

Φεβρουάριος 01, 2020 - 12:00
0 σχόλια

Μία από τις λογομαχίες της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου, ήταν αυτή ανάμεσα στον πρόεδρο κ. Μανώλη Σκαντζό και τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πέτρο Τατούλη. Όπως αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της συζήτησης, υπάλληλος της περιφέρειας δεν έχει πάρει άδεια από το 2012.  Η παράταξη του κ. Τατούλη ξεσηκώθηκε με τον πρόεδρο να απευθύνεται στον επικεφαλής λέγοντας:

Πρόσεχε τα λόγια σου, θα έχεις συνέπειες, θα πρέπει να το αποδείξεις στο δικαστήριο, ψεύτη ε, ψεύτη, πρέπει να βάλουμε ένα φρένο σε αυτή τη διαδικασία

Ο κ. Τατούλης απαντώντας είπε ότι  το έγγραφο ήταν του υπαλλήλου και  ότι πρέπει τη διοίκηση να απαντήσει.

Εδώ αποδεικνύεται ο τρόπος που λειτουργείτε. Φέρατε μια νόμιμη απόφαση για να μας πείτε τι; Θέλω να σας πω να ξαναδείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη

Τα μέλη του υπόλοιπων παρατάξεων, βλέποντας την εικόνα αυτή με τους ατέρμονους διαλόγους να συνεχίζονται, φώναζαν να σταματήσει αυτή η κόντρα.

Ο κ. Κάτσαρης επικεφαλής της παράταξης «Ανταρσία στο Μοριά» είπε: «Εγώ έχω μιλήσει μία φορά στις τέσσερις ώρες, τι διαδικασία είναι αυτή, βάζοντας θέμα διαδικαστικό, το επόμενο θέμα με τα πυρηνελαιουργεία είναι πολύ σημαντικό, δεν είναι κατάσταση αυτή!».

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κόντρα Σκαντζού - Τατούλη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.