Κοντά σε Μορένο ο Αστέρας

Κοντά σε Μορένο ο Αστέρας

Αύγουστος 25, 2015 - 10:13
0 σχόλια

Το κενό της αποχώρησης του Χερόμινο Μπαράλες στην κορυφή της επίθεσης θέλει να καλύψει ο Αστέρας Τρίπολης με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να εξατάζουν προσεκτικά αρκετές περιπτώσεις μέχρι να καταλήξουν στην ιδανική.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια από αυτές τις περιπτώσεις φαίνεται να είναι ο Έρικ Μορένο με θητεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του Παναιτωλικού την περασμένη αγωνιστική σεζόν.

Ο 23χρονός Κολομβιανός επιθετικός με την φανέλα της ομάδας του Αγρινίου σημείωσε 6 γκολ σε 15 αναμετρήσεις αφού ένας τραυματισμός τον ταλαιπώρησε αφήνοντας τον εκτός αγωνιστικής δράσης για 2,5 περίπου μήνες.

Ο Μορένο το φετινό καλοκαίρι επέστρεψε στην Μπράγκα αφού τελείωσε ο δανεισμός του στον Παναιτωλικό και δεν υπολογίζεται από τους Πορτογάλους αναζητώντας τον επόμενο προορισμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Ο Αστέρας αναμένεται να φέρει τον Μορένο στην Τρίπολη για να υποβληθεί σε εξετάσεις και σε περίπτωση που είναι καθαρές και φανεί πως έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του τότε ανοίγει η πόρτα της μεταγραφής στους κιτρινομπλέ.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.