Κομμάτια παζλ θυμίζουν τα σπασμένα μάρμαρα στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Κομμάτια παζλ θυμίζουν τα σπασμένα μάρμαρα στο κέντρο της Τρίπολης (pics)

Οκτώβριος 03, 2016 - 12:32
0 σχόλια

Σε ένα μεγάλο «παζλ» έχει μετατραπεί ο υπαίθριος χώρος ενός συγκροτήματος στο κέντρο της Τρίπολης. Σε ένα κτίριο μεγάλης έκτασης επί της οδού Τάσου Σεχιώτη το υπερυψωμένο δάπεδο της πολυκατοικίας και η προέκτασή του έχουν καταστραφεί μερικώς και το μάρμαρο έχει σπάσει.

Τα κομμάτια των μαρμάρων που έχουν απομείνει, είναι είναι επικίνδυνα καθώς υπάρχει κίνδυνος κάποιος πεζός να παραπατήσει ή ακόμα και να γλιστρήσει και να τραυματιστεί.

Στο συγκρότημα στεγάζονται οικίες, καταστήματα και επιχειρήσεις, που καθημερινά δεκάδες συμπολίτες επισκέπτονται, αλλά και γραφεία υπηρεσιών και δυστυχώς η εικόνα αυτή με τα αποκολλημένα σπασμένα μάρμαρα δεν είναι διόλου τιμητική.

Το συγκρότημα αυτό βρίσκεται στο κέντρο της Τρίπολης πάνω στο πεζοδρομημένο κέντρο  το οποίο διασχίζουν οι επισκέπτες της πόλης που μοιραία αναρωτιούνται γιατί υπάρχει τόση παραμέληση.

Οι σπασμένες πλάκες στην κατάσταση που είναι τώρα, χρησιμοποιούνται και ως… παζλ με τα πιτσιρίκια να τις μεταφέρουν και να παίζουν τραυματίζοντας, όπως είναι αναμενόμενο, τα χεράκια τους.
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.