Κέφι και χορός στη γιορτή του Φθινοπώρου στην Πιάνα (pics,vid)

Κέφι και χορός στη γιορτή του Φθινοπώρου στην Πιάνα (pics,vid)

Οκτώβριος 28, 2023 - 21:34
0 σχόλια

Ανήμερα της Εθνικής μας Επετείου της 28ης Οκτωβρίου η Πιάνα γιόρτασε το Φθινόπωρο με μια υπέροχη εκδήλωση γεμάτη κέφι, χορό και ανθρώπινη ζεστασιά κάνοντας όσους βρέθηκαν στην πλατεία του χωριού κάτω από την επιβλητική εκκλησία του Αγίου Γεωργίου να περάσουν ένα καταπληκτικό απόγευμα.

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό η πλατεία της Πιάνας γέμισε ασφυχτικά και το αντάμωμα απέκτησε την δική του αξία κάνοντας μικρούς και μεγάλους να γίνονται ένα στα βήματα του χορού, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα βγαλμένα μέσα από την ψυχή τους.

Για τους επισκέπτες η φιλοξενία, η ομορφιές του γραφικού χωριού και η κέφι που απόπνεε από την εκδήλωση αποτέλεσε το τρίπτυχο για να νιώσεις οικεία και να ευχαριστηθείς την κάθε στιγμή από την τόσο ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στην μαγευτική Πιάνα.

Ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι γεμάτο τραγούδι και χορό με τον αντιδήμαρχο μάλιστα Αλέξανδρο Κανελλόπουλο να πιάνει μικρόφωνο και να τραγουδά στα πάτρια εδάφη, με τους κατοίκους και τους επισκέπτες να γεμίζουν την εκδήλωση με εικόνες χαράς.

Στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr μίλησε η πρόεδρος του Συλλόγου των απανταχού Πιανιτών κ. Ματίνα Γκουζιούλη τονίζοντας μας στοιχεία και πράγματα για την γιορτή του Φθινοπώρου όσο και για το χωριό, τις ομορφιές του και την προσπάθεια ακόμα μεγαλύτερης εξωστρέφειας που είναι σε εξέλιξη.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κέφι και χορός στην γιορτή του Φθινοπώρου στην Πιάνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.