Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης στη Βόρεια Κυνουρία

Καθιέρωση υπερωριακής απασχόλησης στη Βόρεια Κυνουρία

Μάιος 29, 2017 - 17:53
0 σχόλια

Με την υπ' αριθμ. 122/2017 Απόφαση Δημάρχου αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

1. Καθιερώνουμε και εγκρίνουμε την υπερωριακή απασχόληση, πέραν του κανονικού ωραρίου, κατά τις απογευματινές ώρες των εργάσιμων ημερών (Δευτέρα έως και Παρασκευή) και μέχρι την 22η ώρα, από την 01η Ιουλίου 2017 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2017 και μέχρι είκοσι (20) ώρες μηνιαίως, για τους παρακάτω υπαλλήλους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας:

Για έναν (1) υπάλληλο, με την προβλεπόμενη από το νόμο αποζημίωση, για την κάλυψη της υπηρεσίας τήρησης των πρακτικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόρειας Κυνουρίας (ειδικός γραμματέας).
Για έναν (1) υπάλληλο, με την προβλεπόμενη από το νόμο αποζημίωση, για την ομαλή λειτουργία της υπηρεσίας του Ληξιαρχείου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.
Για σαράντα πέντε (45) τακτικούς υπαλλήλους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, για την κάλυψη των λοιπών υπηρεσιακών αναγκών, που αναφέρονται στα εδάφια γ και δ της παραγράφου 7 του εισηγητικού της παρούσας, όπως παρακάτω:
Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, δέκα τρείς (13) υπάλληλοι.
Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, οκτώ (8) υπάλληλοι.
Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας, δέκα επτά (17) υπάλληλοι.
Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, ένας (1) υπάλληλος.
Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, ένας (1) υπάλληλος.
Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών, πέντε (5) υπάλληλοι.

Για έξι (6) υπαλλήλους του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.
2. Η υπερωριακή απασχόληση του ανωτέρω προσωπικού, πλην του Ειδικού Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου και του Ληξιάρχου του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, θα γίνεται κάθε φορά με Απόφαση Δημάρχου και όταν αυτό χρειαστεί, ανάλογα με τις ανάγκες της υπηρεσίας.
3. Από την εφαρμογή της παρούσης θα προκληθεί δαπάνη ύψους 20.500,00€, σε βάρος του προϋπολογισμού έτους 2017, του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Η απόφαση αυτή ισχύει από την δημοσίευσή της στο Φ.Ε.Κ., σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 20 του Ν. 4354/2015 (ΦΕΚ 176/Α/16-12-2015).

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.