Καταγγελία 23χρονης στον Πύργο για βιασμό

Καταγγελία 23χρονης στον Πύργο για βιασμό

Δεκέμβριος 08, 2023 - 11:10
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Σοκάρει η καταγγελία μιας 23χρονης στον Πύργο για βιασμό από τον σύντροφό της, ο οποίος μάλιστα φέρεται να το βιντεοσκοπούσε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η νεαρή, ο σύντροφός της, τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, ασκώντας σεξουαλική βία σε βάρος της, και ενώ την βιντεοσκοπούσε, την απείλησε ότι εάν δεν συνεχίσει να υπακούει στις «αρρωστημένες διαθέσεις» του, θα στείλει το σχετικό βίντεο σε στενό συγγενικό της πρόσωπο, αλλά και σε ένα φίλο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πατρίς», ο ύποπτος φέρεται να απέστειλε τελικά το εν λόγω βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι καταγγελλόμενες πράξεις, και παρότι λίγη ώρα αργότερα ακύρωσε την αποστολή του, το υλικό βρίσκεται στη διάθεση των αστυνομικών αρχών, καθώς το κινητό του τηλέφωνο έχει κατασχεθεί, ενώ έχει ζητηθεί και η κατάσχεση των κινητών, στα οποία ο φερόμενος ως δράστης απέστειλε το βίντεο.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.