Και το καλοκαίρι ανοιχτό το Κολυμβητήριο Τρίπολης για τους δημότες

Και το καλοκαίρι ανοιχτό το Κολυμβητήριο Τρίπολης για τους δημότες

Ιούνιος 27, 2013 - 11:08

Μνημόνιο συνεργασίας Δήμου Τρίπολης, Νομικού Προσώπου Δ.Τρίπολης- ΚΟΑΤ και ΓΕΑ 2000 Άμιλλα

Με σκοπό την εκμετάλλευση του δημοτικού κολυμβητηρίου από τους δημότες και την καλοκαιρινή περίοδο ο δήμος Τρίπολης θα υπογράψει Μνημόνιο Συνεργασίας με τον ΚΟΑΤ και την ΓΕΑ 2000 Άμιλλα ώστε να λειτουργήσει το κολυμβητήριο από την 1 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου.

Το κολυμβητήριο (μεγάλη πισίνα) θα λειτουργεί το διάστημα αυτό καθημερινά από τις 16:00 έως τις 20:30 για όλους τους δημότες ηλικίας 12 ετώ και άνω. Η ελάχιστη θερμοκρασία της πισίνας ορίζεται στους 26ο κελσίου.

Για την συμμετοχή στο πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι θα προσκομίζουν στην Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού ιατρική βεβαίωση από παθολόγοή παιδίατρο ή δερματολόγο, υπεύθυνη δήλωση ότι έχουν γνώση κολύμβησης και κολυμπούν με δική τους ευθύνη (σε περίπτωση ανηλίκου η υπεύθυνη δήλωση υπογραφέται από τον κηδεμόνα) και φωτογραφία τύπου ταυτότητας.

Η κάρτα εισόδου στο κολυμβητήριο θα κοστίζει 25 ευρώ το άτομο ανά μήνα. Σε περίπτωση οικογένειας η κάρτα κοστίζει 30 ευρώ/μήνα τα δύο άτομα, 35 ευρώ το μήνα για τρία άτομα και άνω.  Τα έσοδα από την πώληση καρτών εισόδων θα αποδίδονται ως εξής: 40% στο δήμο, 40% στο Νομικό Πρόσωπο και 20% στους Αθλητικούς Κολυμβητικούς Ομίλους.

Ο δήμος Τρίπολης θα είναι υποχρεωμένος να καλύψει το κόστος λειτουργίας της μεγάλης πισίνας και θα εκδώσει τις κάρτες εισόδου.

Το Νομικό πρόσωπο θα είναι υπεύθυνο για τη φύλαξη, καθαριότητα των χώρων.

Ενώ οι Αθλητικοί Κολυμβητικοί Σύλλογοι θα διαθέτουν το προσωπικό (καθηγητές φυσικής αγωγής) Επίσης θα παρέχουν το απαραίτητο αθλητικό υλικό.

Η μικρή πισίνα θα σταματήσει να λειτουργεί στις 30 Ιουνίου και θα επαναλειτουργήσει την 1η Οκτωβρίου. Η μεγάλη πισίνα για τις ανάγκες των συλλόγων θα λειτουργεί το πρωί από τις 10:00 έως τις 14:00 το μεσημέρι.

Παράλληλα βάσει του μνημονίου συνεργασίας θα λειτουργήσουν παιδικά τμήματα κολύμβησης την αθλητική περίοδο 2013-2014.

Ειδήσεις: