Η παράσταση «Hello Shakespeare» από το Θέατρο Πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Η παράσταση «Hello Shakespeare» από το Θέατρο Πλατεία - Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους

Απρίλιος 25, 2022 - 18:40
0 σχόλια

Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους – ΘΕΑΤΡΟ πλατεία επιστρέφει μετά από τρία ολόκληρα χρόνια ανανεωμένο για να ανεβάσει την θεατρική παράσταση με τίτλο “Hello Shakespeare”, εμπνευσμένο από το έργο :The Complete Works of William Shakespeare (abridged) του Borgeson Long & Singer , σε ελεύθερη διασκευή και σκηνοθεσία Αλέξανδρου Παπαηλιού.

Λίγα λόγια για την παράσταση: Είναι παρωδία των έργων του Σαίξπηρ για να έρθουν σε μια πρώτη επαφή το ευρύτερο κοινό με το συνολικό έργο του Σαίξπηρ και να γνωρίσουν με πλάγιο και έμμεσο τρόπο τον μεγάλο αυτόν θεατρικό δημιουργό και τα έργα του. Βλέποντας κάποιος το έργο μας του δίνεται η πρώτη ώθηση να μάθει πιο πολλά για τον Σαίξπηρ, το έργο του και την εποχή του.

Παίζουν: Γεωργία Αλουπογιάννη – Φούφα, Ειρήνη Αρφάνη, Χριστιάνα Γαρδικιώτη, Γιάννης Θεοδοσόπουλος, Ελένη Κανατά, Φωτεινή Καρκούλη, Μαρία Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου, Χρύσα Λυκούρεση, Μοίρα Μπούζιου, Ελένη Μπουτσικάκη, Γιώργος Νικολέτος, Σοφία Ορφανού, Ξανθή Παπούλια, Ανθούλα Πουληµένου, Τατιάνα Ράλλιου, Βαγγέλης Φάκλαρης, Αγγελική Φούφα – Παινέση, Ηλίας Χειράκης, Λένα Χρυσογένη και οι μικρές : Αναστασία, Ευγενία, Κατερίνα, Κωνσταντίνα, Μικαέλα.

Συντελεστές του έργου: Μουσική: Γιάννης Βοργίας, Μουσική επιμέλεια - Χορός: Γιωργία Κούβαλη, Χορογράφος:Stefania Abatis, Χορωδία: Σταύρος Κουτίβας, Β. σκηνοθέτη: Μοίρα Μπούζιου, Επικοινωνία: Ειρήνη Μαρά, Μακιγιέζ: Άννα Σακαλή, Ενδυματολογικά: Νάγια Παπαλιάκου, Μιχάλης Καμπύλης, Φροντιστήριο: Μαρία Κρεμμύδα – Σκαρμούτσου, Σκηνικά: Χρύσα Λυκουρέση, Παναγιώτα Σκαρπέλου, Κωνσταντίνος Κούβαλης, Ήχος – Φώς: Θεόδωρος Μπίσσιας, Ηλεκτρολόγος: Θέμος Σβορώνος, Γιάννης Κούβαλης, Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Αδαμογιάννης, Φωτογραφίες: Κατερίνα Τζιγκοτζίδου, Τάκης Λεοντίδης, Τεχνικός προϊστάμενος: Ηλίας Χειράκης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 27-28-30/4 και 01/05, στις 08:30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Άστρους (είσοδος από πλατεία Καρυτσιώτη).

Διάρκεια παράστασης:120΄.

Γενική είσοδος 8€ και 5€ για παιδιά έως 12 ετών, για την ενίσχυση του σωματείου.

Διάθεση δελτίων εισόδου:

Άστρος: Ανθοπωλείο Παπούλια, τηλ. 6971656783.

Κατάστημα Λένας Χρυσογένη, τηλ. 6977468306, 6944915394 από 09:30 έως 14:00.

Στο χώρο του Θεατρικού Εργαστηρίου Άστρους– ΘΕΑΤΡΟ πλατεία από την Δευτέρα 25/4 και κάθε μέρα από 10:00 έως 12:00.

Δολιανά: Φαρμακείο Φούφα Ελένη, τηλ. 69749002321.

Παράλιο Άστρος: Κατάστημα General shop Ανδρέας Δρίκος.

Συνδιοργάνωση με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Βόρειας Κυνουρίας.

Το Θεατρικό Εργαστήρι Άστρους – ΘΕΑΤΡΟ πλατεία ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του για την πολύτιμη στήριξή τους καθώς και όλους τους υποστηρικτές του.

Για τις παραστάσεις στις 27-28-30/4/2022 λόγω των μέτρων που ισχύουν για την αποτροπή της διασποράς της Covid-19 σας ενημερώνουμε για τα ακόλουθα:

1. Η είσοδος για όλους τους θεατές θα επιτρέπεται μόνο κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο: Έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή Έγκυρου πιστοποιητικού νόσησης.

2. Συνοδευτικά προς τα παραπάνω, ο κάθε θεατής θα πρέπει να έχει μαζί του αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

3. Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 17 ετών, μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).

4. Σε θεατές που θα έχουν προμηθευτεί το δελτίο εισόδου τους, αλλά δε θα έχουν μαζί τους τα απαιτούμενα πιστοποιητικά, δε θα επιτραπεί η είσοδος στο χώρο.

5. Η χρήση μάσκας από τους θεατές είναι υποχρεωτική καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης, από την προσέλευση έως και την αποχώρησή τους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.