Η μέρα των αποφάσεων για τον Παναρκαδικό

Η μέρα των αποφάσεων για τον Παναρκαδικό

Ιούλιος 11, 2018 - 11:33
0 σχόλια

Η πιο σημαντική μέρα για το παρόν και την επόμενη μέρα του Παναρκαδικού έφθασε και με μεγάλη αγωνία αναμένεται να πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 19:00 στα γραφεία του γηπέδου της ομάδας η τρίτη και καθοριστική όπως όλα δείχνουν Γενική Συνέλευση.

Όλο αυτό το διάστημα των περίπου δέκα ημερών από την προηγούμενη συνάντηση των μελών έχει κυλήσει με συνεχείς επαφές με θεσμικούς φορείς και επιχειρηματίες έτσι ώστε να βρεθεί η λύση στο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Η ''επιτροπή διάσωσης'' που συστήθηκε στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση έχει πραγματοποιήσει μια σειρά επαφών με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, την Δημοτική αρχή αλλά και τους βουλευτές Αρκαδίας αναλύοντας τους τα δεδομένα ζητώντας στήριξη για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί στα πόδια της.

Τα αποτελέσματα όλων αυτών των ενεργειών με τους θεσμικούς φορείς θα ανακοινωθούν το απόγευμα της Τετάρτης (11/7, 19:00) και όλα φανερώνουν το οριακό σημείο στο οποίο βρίσκεται το ιστορικό αυτό σωματείο.

Μείνετε συντονισμένοι στο ArcadiaPortal.gr όπου και θα βρίσκεται στην Γενική Συνέλευση του Παναρκαδικού για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.