Η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας

Απρίλιος 06, 2021 - 21:00
0 σχόλια

Ο αντοπεριφερειάρχης Αρκαδίας Χρήστος Λαμπρόπουλος αποφάσισε και:

Α. Συγκροτούμε την Επιτροπή Λαϊκών Αγορών της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, σε εφαρμογή της παραγράφου 5 του άρθρου 28 του Ν.4497/2017, ως ακολούθως:

1. Τζινιέρης Νίκων, Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφέρειας Πελοποννήσου - θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, ως Πρόεδρος, αναπληρούμενος από τον Καπέλιο Βασίλειο, Περιφερειακό Σύμβουλο Περιφέρειας Πελοποννήσου - θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Περιουσίας.
2. Κανελλόπουλος Αλέξανδρος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενος από τον Μακαρούνη Δημήτριο, Δημοτικό Σύμβουλο του ιδίου Δήμου, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
3. Λαγός Γεώργιος Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενος από τον Αλεξάκη Βασίλειο Δημοτικό Σύμβουλο του ιδίου Δήμου, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
4. Μπουρτσουκλής Αγαμέμνων Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενος από τον Τρικόλα Κωνσταντίνο Δημοτικό Σύμβουλο του ιδίου Δήμου, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Πελοποννήσου.
5. Παναγιωτούρος Ιωάννης του κλάδου ΤΕ Μηχανικών/Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με βαθμό Α΄, Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Αρκαδίας, αναπληρούμενος από την Κοτσώρη Σοφία του κλάδου ΠΕ Διοικητικού- Οικονομικού με βαθμό Α΄, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της ίδιας Διεύθυνσης.
6. Σταυροπούλου Αναστασία του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/ Γεωπόνων με βαθμό Α΄, Αναπληρώτρια Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής ΠΕ Αρκαδίας, αναπληρούμενη από την Παπανικολάου Αδαμαντία του κλάδου ΠΕ Γεωτεχνικών/ Γεωπόνων με βαθμό Α΄, υπάλληλο της ίδιας Διεύθυνσης.
7. Χριστόπουλος Βασίλειος του κλάδου ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών με βαθμό Α΄, Αναπληρωτής Προϊστάμενος του Τμήματος Αδειοδοτήσεων και Ρύθμισης Εμπορικών Δραστηριοτήτων του Δήμου Τρίπολης, αναπληρούμενος από την Δέμου Κωνσταντίνα του κλάδου ΔΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, υπάλληλο του ιδίου Δήμου.
8. Τζιούμης Θεόδωρος, αναπληρούμενος από τον Τζουράλα Πέτρο, ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών πωλητών Λαϊκών Αγορών του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Νομού Αρκαδίας.
9. Τσάμης Χρήστος, αναπληρούμενος από τον Τσαρούχη Ιωάννη, ως εκπρόσωπος των παραγωγών πωλητών Λαϊκών Αγορών του Συλλόγου Πωλητών Λαϊκών Αγορών του Νομού Αρκαδίας.

Γραμματέα της Επιτροπής ορίζουμε την Μπίρη Βασιλική του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Διεύθυνσης Ανάπτυξης ΠΕ Αρκαδίας, αναπληρούμενη από την Κασίμου Κωνσταντίνα του κλάδου ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων με βαθμό Α΄, υπάλληλο του Τμήματος Προσωπικού της Διεύθυνσης Διοίκησης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Β. Έργο της Επιτροπής είναι αυτό που περιγράφεται στις παρ.6 και 7 του άρθρου 28 του Ν.4497/2017, όπως ισχύουν.
Γ. Η θητεία των μελών της επιτροπής είναι τριετής και η παρούσα απόφαση τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία ανάρτησης στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ.
Δ. Κατά της απόφασης αυτής επιτρέπεται, σε οποιονδήποτε έχει έννομο συμφέρον, προσφυγή για παράβαση νόμου ενώπιον του Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου σε προθεσμία δεκαπέντε (15) ημερών από τη δημοσίευσή της ή την ανάρτησή της στο διαδίκτυο ή από την κοινοποίησή της ή αφότου έλαβε γνώση αυτής, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 227 και 238 του Ν.3852/2010 και του άρθρου 30 του Ν.3982/2011.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ Π. ΧΡΗΣΤΟΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.