Χρήστος Νάνος: «Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και δικαιωθήκαμε»

Χρήστος Νάνος: «Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε και δικαιωθήκαμε»

Μάιος 26, 2016 - 10:29
0 σχόλια

Ο Χρήστος Νάνος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της συγκλονιστικής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό Γυθείου και με τα δύο υπέροχα  γκολ του στα τελευταία λεπτά έδωσε την σπουδαία νίκη στην Δόξα Μεγαλόπολης.

Ο υψηλόσωμος άσος αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τα παιχνίδι που είχε δραματικό χαρακτήρα κόντρα στον Ολυμπιακό Γυθείου, για τα δύο τέρματα που σημείωσε και έκριναν την αναμέτρηση αλλά και την συνέχεια που έρχεται με μεγάλη αγωνία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Νάνος

Για το παιχνίδι: ''Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κάτι που ξέραμε από την αρχή και τελικά τα καταφέραμε.  Δεν σταματήσαμε να παλεύουμε ποτέ ακόμα και όταν βρεθήκαμε σε δύσκολες καταστάσεις και ισοφαριστήκαμε δύο φορές και στο τέλος δικαιωθήκαμε και πήραμε την νίκη που μας δίνει περισσότερη δύναμη και αυτοπεποίθηση για τους επόμενους δύο αγώνες που απομένουν''.

Για τα δύο τέρματα που πέτυχε: ''Όπως και οι υπόλοιποι συμπαίχτες μου έτσι και εγώ μπαίνουμε στο γήπεδο για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να βοηθήσουμε την ομάδα. Σίγουρα είμαι ευχαριστημένος και χαρούμενος που πέτυχα αυτά τα γκολ και μας έδωσαν την νίκη σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι όμως πρέπει να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά και στην συνέχεια για να μπορέσουμε στο τέλος να πάρουμε την άνοδο''.

Για την συνέχεια: ''Υπάρχουν ακόμα δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Θα τα δώσουμε όλα και θα παλέψουμε μέχρι τέλους όπως κάναμε σε όλα τα παιχνίδια για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας''.

Ειδήσεις: 
Προηγούμενο άρθρο
Παρθενορραφή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.