Χορευτική παράσταση από την ομάδα «ρέον» στην Τρίπολη (pics,vid)

Χορευτική παράσταση από την ομάδα «ρέον» στην Τρίπολη (pics,vid)

Δεκέμβριος 08, 2018 - 12:00
0 σχόλια

H παράσταση χορού «Βορεάδες» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης από τη χορευτική ομάδα «ρέον».

Πρόκειται για μια πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Μπάμπη Παπαδόπουλου η οποία  συμπληρώνει και ακολουθεί το ερευνητικό ταξίδι των σωμάτων.

Η παράσταση αποτελεί προϊόν της κινητικής έρευνας «απόγειος», η οποία επιχειρεί τη δημιουργία μιας νέας κινητικής πρότασης μέσα από τη μελέτη των παραδοσιακών ρυθμών και χορών και τη σύνδεσή τους με τον σύγχρονο χορό.

Η παράσταση «Βορεάδες» επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.Α. για την καλλιτεχνική περίοδο 2017-2018 και βασίζεται στην έρευνα «απόγειος», η οποία διεξάγεται από το 2014 και τελεί υπό την Αιγίδα και την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Αποτελεί μια δεύτερη αποτύπωση των αποτελεσμάτων της έρευνας, μια κοινοποίηση και ένα άνοιγμα στην κοινότητα.
 

Συντελεστές:
Χορογραφία – Έρευνα: Πωλίνα Κρεμαστά
Πρωτότυπη μουσική σύνθεση: Μπάμπης Παπαδόπουλος
Χορευτές: Γιώργος Αμέντας, Ερικέτη Ανδρεαδάκη, Θένια Αντωνιάδου, Ελένη Βλάχου, Αγγελική Δαλαγγέλη, Ραλλού Καρέλλα, Ναταλία Μπάκα, Γιάννης Σταυρόπουλος, Στέλλα Τριπολιτάκη
Βοηθός χορογράφου: Θένια Αντωνιάδου
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Σύμβουλος δραματουργίας: Ορέστης Τάτσης
Φωτογραφίες: Γιάννης Ζινδριλής
Σχεδιασμός έντυπου υλικού: Ευγενία Κόττικα
Promo trailer: Χρυσάνθη Μπαδέκα
Επικοινωνία: Άρης Ασπρούλης

Video: 

ArcadiaPortal.gr Χορευτική παράσταση από την ομάδα «ρέον»


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.