Χιμένεθ: Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι

Χιμένεθ: Είμαστε ανταγωνιστικοί σε κάθε παιχνίδι

Οκτώβριος 29, 2019 - 09:42
0 σχόλια

Στην καλή εικόνα που βγάζει η ομάδα του και στην συνέχεια που θέλει ακόμα να βελτιωθεί στάθηκε ο Μπόρχα Χιμένευθ στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Λαμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπόρχα Χιμένεθ 

Για την ανοδική πορεία του Αστέρα:

«Είναι η τρίτη νίκη μας στα τελευταία πέντε παιχνίδια και η δεύτερη διαδοχική. Γενικά, από όλα τα ματς ως τώρα, δεν μπορούμε να "κατηγορήσουμε" την ομάδα για κάτι. Ισως μόνο για το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Ξάνθη. Έχουμε δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε όλα τα παιχνίδια παρά το δύσκολο πρόγραμμα που είχαμε να βγάλουμε στο ξεκίνημα. Πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτό το ρυθμό, με αντιπάλους ομάδες που βρίσκονται στα μέτρα μας. Πρέπει επίσης να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να ανεβαίνουμε βαθμολογικά».

Για τους διαφορετικούς παίκτες-κλειδιά στο ματς:

«Έχουμε ένα ρόστερ μεγάλο άρα είναι σημαντικό και το πως θα το διαχειριστούμε. Για παράδειγμα, ο Μπαράλες στο προηγούμενο παιχνίδι έπαιξε μόνο 1 λεπτό και σήμερα ξεκίνησε βασικός. Ο Τασουλής δεν είχε ξαναπαίξει και σήμερα πέτυχε δυο γκολ. Είναι σημαντικό για εμάς να έχουν συμμετοχή στην ομάδα όλοι ποδοσφαιριστές. Ούτε ο Μουνάφο είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο ματς και σήμερα ήταν βασικός. Ο Ματίας σιγά σιγά μπαίνει στην ομάδα. Είναι σημαντικό για έναν προπονητή να έχει πολλούς παίκτες και να παίρνει το καλύτερο από όλους όσοι είναι υγιείς».

Για το αν ο Αστέρας είχε την τύχη στο πλευρό του:

«Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα τύχης. Δεν ήμασταν καλύτεροι μέχρι το 1-0. Το 1-1 είναι ένα γκολ που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί αλλά βέβαια βρήκαμε ένα δεύτερο τέρμα σ' ένα καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού. Από εκεί κι έπειτα, νομίζω πως δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες σήμερα».

Για το αν θα κάνει rotation στα επόμενα παιχνίδια:

«Αυτός που έφταξε το πρόγραμμα δεν είναι φίλος μας, έχουμε τρια σερί εκτός έδρας παιχνίδια. Εχουμε δυο δύσκολα εκτός έδρας ματς με Παναιτωλικό και Άρη για το πρωτάθλημα κι ένα ματς για το Κύπελλο πιο πριν. Δεν πρόκειται να παρατήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένας θεσμός στον οποίο θα πάμε για το καλύτερο. Οπως είπα και πριν έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ, άρα θα πάμε με όσους βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση να αντιμετωπίσουμε τον Πλατανιά για το Κύπελλο».

«Όσο πιο εμπλουτισμένη είναι μια ομάδα από άποψη τακτικής, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να αντιμετωπιστεί από τους αντιπάλους. Έχουμε μεγάλο ρόστερ και από τη στιγμή που μπορούμε να τροποποιήσουμε σε κάποια παιχνίδια μέρος της τακτικής μας, αυτό θα κάνουμε για να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα».

Για την κατάσταση του Λουίζ Φερνάντεθ:

«Είναι στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του για το πρόβλημα που είχε στους προσαγωγούς. Πρέπει να είναι στο 100% για να μπει με την υπόλοιπη ομάδα και γι' αυτό το λόγω δεν θέλουμε να βιαστούμε και να ρισκάρουμε σχετικά με το πότε θα επιστρέψει».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.