H Λαογραφική εστία Τρίπολης έκοψε την πίτα της

H Λαογραφική εστία Τρίπολης έκοψε την πίτα της

Ιανουάριος 24, 2012 - 19:05

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της και η Λαογραφική Εστία Τρίπολης. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18.00 η αίθουσα της Λαογραφικής πλημμύρισε με μέλη του συλλόγου και γονείς.

Ο επικεφαλής του συλλόγου κύριος Βασίλειος Παναγόπουλος ανακοίνωσε για τα δρώμενα που θα πραγματοποιήσει η Λαογραφική Εστία για το έτος 2012 ενώ έκανε και έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τα μέλη και τους γονείς των νέων παιδιών για την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει όλα αυτά τα χρόνια.
Επίσης δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συνεχώς αυξανόμενη προσέλευση στο σύλλογο. Στο Κυριακάτικο γλέντι χόρεψαν οι μικροί «μαθητές της Λαογραφικής Εστίας» και μέλη από την χορευτική ομάδα.

Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος η Λαογραφική Εστία Τρίπολης διοργανώνει γλέντι το Σάββατο στις 28 Ιανουαρίου στην αίθουσα της Πεινακοθήκης.
Θα υπάρχει ζωντανή παραδοσιακή μουσική με τους Γιάννη Παυλόπουλο, Θοδωρή Τασούλα, Βασίλη Γραμματικό, Κώστα Παπαπροκοπίου και τον Γιάννη Γευγελή.

Στο γλέντι θα παρευρεθούν και μέλη άλλων χορευτικών συλλόγων και φυσικά όποιος άλλος επιθυμεί, αρκεί να δηλώσει έγκαιρα συμμετοχή.
(Οι θέσεις είναι περιορισμένες). Για δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6936761776.

Ειδήσεις: