Γρίφος οι πινακίδες της Τρίπολης-Από πού πάνε για Άργος;;;

Γρίφος οι πινακίδες της Τρίπολης-Από πού πάνε για Άργος;;;

Ιούνιος 05, 2014 - 11:09

Οδηγώντας κανείς στην οδό Σπάρτης στην Τρίπολη και φτάνοντας λίγο πριν τα φανάρια παρατηρεί, όσο μπορεί βέβαια, κάποιες πινακίδες που δείχνουν προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πάει για να πάει σε κάποια πόλη, όπως Σπάρτη, Άργος, Καλαμάτα και Αθήνα.

Βέβαια αυτό είναι λίγο έως πολύ δύσκολο για έναν επισκέπτη της Τρίπολης ειδικά που δεν ξέρει τι κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσει, αφού οι πινακίδες είναι κρυμμένες πίσω από τα δέντρα και το συρματόπλεγμα. Συγκεκριμένα στο σημείο όπου αναφέραμε πρέπει κάποιος να πλησιάσει πολύ με το όχημά του και να σταθεί αρκετή ώρα μέχρι να καταφέρει να δει πού πρέπει να πάει.

Πολλές φορές το Arcadia Portal έχει δεχθεί διαμαρτυρίες των κατοίκων της Τρίπολης για τις πινακίδες κυκλοφορίας στην πόλη που είναι είτε δυσανάγνωστες λόγω των διάφορων αυτοκόλλητων που έχουν βάλει κάποιοι για διασκέδαση, είτε είναι κρυμμένες από δέντρα. Εκτός του ότι τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια οδηγών και πεζών, οι επισκέπτες της Τρίπολης πολλές φορές δεν ξέρουν προς τα πού να κατευθυνθούν για τον προορισμό τους.

 

Ειδήσεις: