Γιώργος Καρατζαφέρης από Μεγαλόπολη: Στόχος μου το Ευρωκοινοβούλιο

Γιώργος Καρατζαφέρης από Μεγαλόπολη: Στόχος μου το Ευρωκοινοβούλιο

Δεκέμβριος 02, 2018 - 11:18
0 σχόλια

Αποκλειστική δήλωση στο Arcadia Portal

Η συνάντηση στο Δημαρχείο Μεγαλόπολης ανάμεσα στον υποψήφιο περιφερεάρχη με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτη Νίκα και τα στελέχη της Αρκαδίας και της Μεγαλόπολης, είχε πλούσιο παρασκήνιο. Και, στην πραγματικότητα, ξεκίνησε μία ώρα νωρίτερα, σε παρακείμενη καφετέρια.

Εκεί, συναντήσαμε τον δημοσιογράφο, ιδρυτή του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη και σημερινό πρόεδρο της Εθνικής Ενότητας να απολαμβάνει μια ζεστή σοκολάτα. Ο κ. Καρατζαφέρης έχει καταγωγή από την περιοχή, αλλά, ασφαλώς, η παρουσία του στον... ευρύτερο χώρο του Δημαρχείου Μεγαλόπολης μόνο τυχαία δεν ήταν.

Με πολλή προθυμία απάντησε στις ερωτήσεις του Arcadia Portal για τα σχέδιά του εν όψει των εκλογών. Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε ότι έχει βάλει στόχο το Ευρωκοινοβούλιο, καθώς ο Ευρωσκεπτικισμός κερδίζει συνεχώς έδαφος, ενώ οι συνθήκες σήμερα είναι πρόσφορες για να αλλάξει ρότα η Ευρώπη -αναφέρθηκε στον Σαλβίνι και στον Φάρατζ.

Στόχος μου, να είμαι αντιπρόεδρος των ευρωσκεπτικιστών.

Γαλανιάδη Εύα

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.