Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυρραίων

Γενική Συνέλευση για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πυρραίων

Φεβρουάριος 08, 2023 - 15:29
0 σχόλια

Το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου των απανταχού Πυρραίων Γορτυνίας «Ο Άγιος Γεώργιος» να παραβρεθούν στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση (σύμφωνα με τα άρθρα 8 & 14 του καταστατικού) που θα γίνει στις 12/2/2023, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00΄ π.μ στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» , Αγ. Φανουρίου 99, Ίλιον, 2ος όροφος.

  • Απολογισμός διοικητικών πεπραγμένων χρήσεως από 17-8- 2022 έως 31-12-2022,
  • Οικονομικός Απολογισμός από το Δ.Σ. ,
  • Ανάγνωση της έκθεσης της εξελεγκτικής επιτροπής, συζήτηση επ΄ αυτών και ψηφοφορία έγκρισης του Οικονομικού Απολογισμού και των Διοικητικών Πεπραγμένων χρήσεως από 17-8- 2022 έως 31-12-2022
  • Συζήτηση και αποφάσεις για προβλήματα του χωριού και για τις δράσεις του συλλόγου έως 16-8-2023.

Θα προηγηθεί των διαδικασιών της Γ.Σ. η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη. Οι σκέψεις, οι προτάσεις και η καλοπροαίρετη κριτική σας είναι εποικοδομητικές στην αναζήτηση λύσεων για τα προβλήματα του χωριού και καθοριστικές τόσο στον προγραμματισμό των δραστηριοτήτων του Δ.Σ. για την επόμενη χρονιά , όσο και στην παραπέρα ενδυνάμωση του Συλλόγου

Πρέπει όλοι να είμαστε παρόντες στη Γ.Σ. για την ενδυνάμωση και τη συνέχιση της εποικοδομητικής λειτουργίας του Συλλόγου.
Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Πολιτιστικός Σύλλογος Πυρραίων

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.