Γ. Παπαηλιού: Οφείλουμε να υπερβούμε την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ

Γ. Παπαηλιού: Οφείλουμε να υπερβούμε την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ

Νοέμβριος 30, 2023 - 18:00
0 σχόλια

φωτογραφία αρχείου arcadiaportal.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία διήλθε ή ακόμη διέρχεται μία κρίση. Οφείλουμε να την υπερβούμε, την υπερβαίνουμε, προωθώντας εξωστρεφείς δράσεις. Και αυτό, προκειμένου να προβούμε σε ανασυγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου, σε γείωσή του στην κοινωνία παντού,  να  διαμορφώσουμε και να προωθήσουμε προγραμματικές θέσεις, ώστε να  ανταποκριθούμε στην πρόσφατη εντολή του ελληνικού λαού, να ασκήσουμε αξιόπιστη, προγραμματική, αποφασιστική αντιπολίτευση έναντι της κυβέρνησης της ΝΔ.

Η σύμπλευση με τις άλλες προοδευτικές δυνάμεις είναι απαραίτητος όρος για την επίτευξη του στόχου της ανατροπής του συσχετισμού δυνάμεων υπέρ μιάς πολιτικής προς προοδευτική κατεύθυνση. .

Του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, προγραμματίζεται να προηγηθούν περιφερειακά αναπτυξιακά συνέδρια. Σ΄ αυτά θα αποτυπωθούν οι θέσεις του για την ελληνική περιφέρεια που επί πολλά χρόνια βρίσκεται στο περιθώριο του ενδιαφέροντος της πολιτείας.    

Προκειμένου να αποτραπεί η περαιτέρω ερημοποίηση της ελληνικής περιφέρειας-της υπαίθρου, απαιτούνται εξειδικευμένες και ρεαλιστικές πολιτικές παραγωγικής ανασυγκρότησης, με αιχμές τον πρωτογενή τομέα, ειδικές  μορφές τουρισμού και την ουσιαστική παροχή υπηρεσιών υγείας, εκπαίδευσης και άλλων κοινωφελών (υπηρεσιών).           ​

 

ΓΙΩΡΓΟΣ  Η.  ΠΑΠΑΗΛΙΟΎ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ-ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΝΟΜΙΚΗΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΑΡΚΑΔΙΑΣ


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.