Γ. Παπαηλιού: Επιδιώκεται συγκάληψη για το πολύνεκρο δυστύχημα - έγκλημα στα Τέμπη (vid)

Γ. Παπαηλιού: Επιδιώκεται συγκάληψη για το πολύνεκρο δυστύχημα - έγκλημα στα Τέμπη (vid)

Ιανουάριος 25, 2024 - 12:28
0 σχόλια

Ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Γιώργος Παπαηλιού Στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για το δυστύχημα των Τεμπών κατά την εξέταση της μάρτυρος Μαρίας Καρυστιανού (Πρόεδρου Προσωρινής Διοίκησης του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών) :  

Η αντιστροφή της σειράς των μαρτύρων, δηλαδή το γεγονός ότι εκλήθησαν πρώτοι οι υπουργοί-μάρτυρες από τις δεκαετίες του ΄90 και του 2000 και όχι ο υπουργός κατά τη θητεία του οποίου συνέβη το πολύνεκρο δυστύχημα-έγκλημα αποτελεί απόδειξη ότι επιδιώκεται η συγκάλυψη.

 Η εμπεριστατωμένη κατάθεση της μάρτυρος, ελπίζω, δεν το  πιστεύω, ότι θα αλλάξει την πορεία των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής. Και αυτό διότι και σ΄ αυτή την τραγική περίπτωση το επιχείρημα της κυβερνητικής πλειοψηφίας είναι το 41 %!  

Αυτό το αποδεικνύει, ενισχύοντάς το, η αναφορά του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής, ότι, στις ερωτήσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης, διακρίνει «επίθεση» κατά της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης!

Video: 

Με εντολή "άνωθεν" η συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.