Το φωτορεπορτάζ των αγώνων της Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Αρκαδίας στην Λακωνία

Το φωτορεπορτάζ των αγώνων της Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Αρκαδίας στην Λακωνία

Φεβρουάριος 15, 2023 - 19:42
0 σχόλια

Βρεθήκαμε στον Άγιο Ιωάννη Σπάρτης, στους πρόποδες του Ταυγέτου, στο Ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Λακωνίας κοντά στην προσπάθεια των Μικτών ομάδων Κ14 και Κ16 της ΕΠΣ Αρκαδίας.

Η Κ14 του νομού μας ήταν εντυπωσιακή κερδίζοντας με 0-4 την αντίσοιχη ομάδα της Λακωνίας ενώ ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το παιχνίδι των Κ16 σε μια άκρως ποδοσφαιρική μέρα αφιερωμένη στα παιδιά με φόντο την ανάδειξη του ταλέντου τους,

Η αποστολή της ΕΠΣ Αρκαδίας κέρδισε τον σεβασμό του Λακωνικού κοινού με την οργάνωση της από την πρώτη στιγμή με τους ανθρώπους της Ένωσης να αποτελούν μια οικογενειακή αγκαλιά για όλα αυτά τα παιδιά.

Οι κ.κ. Παλαιογιάννης, Μπέλτσος και Λάγιος ήταν υπεύθυνοι της Αρκαδικής αποστολής από την Ένωση μας για την Κ14 και την Κ16 ενώ στην Λακωνία ταξίδεψε και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας κ. Γεωργόπουλος που ήταν εκεί στο πλευρό των παιδιών.

Το κλίμα στην Κ14 και στην Κ16 της ΕΠΣ Αρκαδίας είναι εξαιρετικό με τα παιδιά να απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή και να χαίρονται το ότι είναι μέλη αυτών των ομάδων και εκπροσωπούν τον νομό μας.

Στο σημείο αυτό να τονίσουμε και την άψογη φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΠΣ Λακωνίας στο Ενωσιακό τους Γήπεδο.

Δείτε φωτογραφικές στιγμές με ξεχωριστά κλικ από τα παιχνίδια της ΕΠΣ Λακωνίας με την ΕΠΣ Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.