Φωτογραφικές στιγμές από την δεύτερη μέρα στο Μελιτζάzz 2023

Φωτογραφικές στιγμές από την δεύτερη μέρα στο Μελιτζάzz 2023

Ιούλιος 08, 2023 - 11:18
0 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία συνεχίζεται το Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2023 με μια σειρά εκδηλώσεων, με αμέτρητη μουσική, χορό αλλά και στοιχεί πολιτισμού που αναδεικνύουν το Λεωνίδιο ως έναν μοναδικό προορισμό.

Ένας υπέροχος συνδυασμός που ταξιδεύει τους επισκέπτες χαρίζοντας τους μοναδικές στιγμές με το Μελιτζάzz 2023 να αποτελεί σταθερά ένα από τα κορυφαία event της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η δεύτερη μέρα του Φεστιβάλ Μελιτζάzz 2023 την Παρασκευή 7 Ιουλίου περιελάμβανε:

«Παραμυθοκαμώματα και παραμυθοπιτάκια»

Η αφηγηματική παιδική παράσταση Παραμυθοπιτάκια συνδυάζει την αφήγηση με τη ζωντανή μουσική και τη διάδραση με τα παιδιά, ενώ αντλεί τη θεματολογία της από ιστορίες που συνδέονται με το φαγητό. Μέσα από γαστρονομικές ιστορίες από όλο τον κόσμο αναδεικνύονται τα κοινά στοιχεία που συνδέουν τους πολιτισμούς και δημιουργούν μοναδικές ενεργές σχέσεις και εικόνες.

Οι Speakeasies΄ Swing Band ξεκίνησαν την περιοδεία τους το 2010 από τη Θεσσαλονίκη. Έχουν ήδη βρεθεί σε φεστιβάλ σε όλον τον κόσμο, όπως τα DIGA DIGA DOO στην

Μπανγκόκ-Ταϊλάνδη, Royal Jazz Fest στο Μπαχρέιν, Hep Cat’s Holiday στη Μεγάλη Βρετανία, Copenhagen Lindy Exchange στη Δανία, Bansko International Jazz Festival στη Βουλγαρία, Summer Jamboree στην Ιταλία και πολλά άλλα.
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με διάσημους καλλιτέχνες όπως οι Parov Stelar, Raul Midón, Ray Collins, Cherry Poppin Daddies, Hillbilly Moon Explosion.

Συναυλία ska, reggae και rocksteady.

Οι Les SkartOi!, μια εννεαμελής μουσική μπάντα από το Αίγιο, καταπιάνεται από το 2003 με τους ρυθμούς της Jamaica, δημιουργώντας ένα εκρηκτικό ρεπερτόριο ska, reggae και rocksteady ήχων, με αγγλόφωνο κοινωνικό στίχο.

Έχουν στο ενεργητικό τους 4 άλμπουμ (2005, 2009, 2015, 2019). Έχουν συνεργαστεί με πολύ αξιόλογους μουσικούς και έχουν μοιραστεί την σκηνή με κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου μουσικού στερεώματος, όπως Bad Manners, Aggrolites, Mr. Symarip, Toasters, Firewater, Neville Staples, Lee Perry, The Beat, Tonino Carotone, Mo Horizons, Thievery Corporation, Manu Chao, αλλά και Έλληνες όπως Skaribas, Deus ex Machina, Locomondo, Maraveyas Ilegal κ.ά.

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.