Φόρος τιμής και συγκίνηση στην μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη από την παρέα του στο F.C. Tripolis

Φόρος τιμής και συγκίνηση στην μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη από την παρέα του στο F.C. Tripolis

Ιούνιος 05, 2020 - 22:41
0 σχόλια

Οι άνθρωποι που φεύγουν παραμένουν κοντά μας όσο κρατάμε ζωντανή την μνήμη τους και αυτό αποδείχθηκε με μια άκρως ιδιαίτερη και συμβολική πράξη γεμάτη συγκίνηση στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις του F.C. Tripolis.

Η παρέα του εκλιπόντα Δημήτρη Κοκκώνη που εδώ και λίγο καιρό έφυγε πρόωρα από την ζωή φρόντισε ως ελάχιστο φόρο τιμής στον φίλο τους στο γήπεδο όπου κάθε Παρασκευή έπαιζαν ποδόσφαιρο με ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα τους να τιμήσουν την μνήμη του.

Όλη η παρέα που μαζί κάθε Παρασκευή έκαναν αυτό που τόσο αγαπούσαν να παίξουν δηλαδή ποδόσφαιρο ήταν και πάλι εκεί στο ίδιο μέρος δείχνοντας με αυτόν τον τόσο ξεχωριστό τρόπο πως ο φίλος και συμπαίχτης τους Δημήτρης Κοκκώνης είναι για πάντα στις καρδιές του.

Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά του Δημήτρη Χατζόπουλου: Κάθε Παρασκευή ήταν εδώ κ δίδασκε ποδόσφαιρο..Ενός λεπτού σιγή από φίλους κ συμπαίκτες στη μνήμη του Δημήτρη Κοκκώνη! Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας Μητσαρα!!

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.