Φόλα SOS: Ειδοποιήσεις για φόλες στην Τρίπολη μέσω Facebook

Φόλα SOS: Ειδοποιήσεις για φόλες στην Τρίπολη μέσω Facebook

Μάρτιος 01, 2019 - 16:00
0 σχόλια

Ύστερα και από τα τελευταία περιστατικά μαζικής θανάτωσης δέκα αδέσποτων σκύλων και πέντε γάτων από φόλες στην Τρίπολη, οι φιλόζωοι της πόλης δημιούργησαν λογαριασμό στο Facebook μέσω του οποίου δημοσιεύεται κάθε πληροφορία σχετικά με κάποιο νέο περιστατικό δηλητηρίασης ζώου, προκειμένου όποιος μπορεί και βρίσκεται κοντά στο σημείο, να συντρέξει.

Σύμφωνα με τους διαχειριστές της ομάδας:

Ο σκοπός της ομάδας είναι η έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση που βρεθούν φόλες στην περιοχή της Τρίπολης. Οποιος αντιληφθεί το παραμικρό θα το δημοσιεύει εδώ ώστε να μην βγάλει ο κόσμος τα σκυλιά του έξω. Οπότε, όταν έρχεται ειδοποίηση από αυτή την ομάδα σημαίνει ότι υπάρχουν φόλες
Προσθέστε όποιον ιδιοκτήτη σκύλου γνωρίζετε.
Υ.Γ.1 απαγορεύεται οποιαδήποτε δημοσίευση δεν έχει σχέση με φόλα
Υ.Γ.2 Στο επόμενο διάστημα θα διοργανωθεί σεμινάριο πρώτων βοηθειών για σκύλους
Υ.Γ.3 η δημιουργία αυτής της ομάδας προτάθηκε και αποφασίστηκε στη συνάντηση που κάλεσε η φιλοζωική Τρίπολης

(Δείτε ΕΔΩ)

Προσφάτως, εξαιτίας αυτής της μαζικής εξόντωσης αδέσποτων η πόλη μας βρέθηκε να παίζει πρώτο θέμα σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Το ζήτημα συζητήθηκε εν μέσω μεγάλης έντασης στο ΔΣ της Τρίπολης, για ακόμα μία φορά, χωρίς να πείθουν οι απαντήσεις του Δήμου Τρίπολης ούτε του αρμόδιοι αντιδημάρχου. Παράλληλα, ο «πόλεμος» μεταξύ δημοτικής αρχής και Φιλοζωικού συσκοτίζει τα πράγματα και ασφαλώς δεν βοηθά στην επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος.

Και εν τω μεταξύ, άνθρωποι που δεν έχουν κανέναν σεβασμό στη ζωή, εξακολουθούν να διαπράττουν εγκλήματα ασύλληπτοι.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.