Φερνάντεθ: Έχουμε τρεις τελικούς

Φερνάντεθ: Έχουμε τρεις τελικούς

Απρίλιος 08, 2019 - 16:19
0 σχόλια

Στο κομμάτι ότι η ομάδα του δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε στάθηκε ο Μαρκ Φερνάντεθ δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την συνέχεια χαρακτηρίζοντας τρεις τελικούς αυτούς που ακολουθούν.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρκ Φερνάντεθ στην κάμερα της Nova

«Θεωρώ ότι το μοναδικό που μας έλειψε σήμερα είναι το γκολ. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να μπορέσουμε να πούμε πως δικαιούμασταν τουλάχιστον ένα γκολ. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα κατάφερε και δημιούργησε 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες για να βρούμε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η αλήθεια είναι πως στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με την καρδιά και λιγότερο με το μυαλό και τη σωστή οργάνωση. Ακόμα και έτσι όμως δημιουργήθηκαν κάποιες ευκαιρίες. Ωστόσο αυτό που μετράει στο τέλος είναι το γκολ και εμείς δεν το πετύχαμε».

Για το αν η ομάδα διανύει ένα ντεφορμάρισμα σε μία κρίσιμη περίοδο του πρωταθλήματος: «Δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πολλές φορές κάποια πράγματα τα οποία αξίζεις δεν τα παίρνεις. Δεν θεωρώ πάντως πως στα προηγούμενα παιχνίδια αξίζαμε να χάσουμε. Δεν θεωρώ πως στο σημερινό παιχνίδι αξίζαμε να πάρουμε μόνο την ισοπαλία, ωστόσο δυστυχώς η κατάταξη είναι αυτή που είναι και τώρα έχουμε τρεις τελικούς. Πρέπει να πάμε να πάρουμε το καλύτερο σε αυτά τα παιχνίδια για να σωθούμε».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.